קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
מגזין

לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים

לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, קורנפלור, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: פודינג תירס, מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את האגסים, לחמם את השמן במחבת sauté על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את האגסים ואת הסוכר ואת sauté עד הסוכר מתחיל caramelize ואת האגסים מתחילים לרכך, 6 או 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את מיצי הלימון והכתום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג, כ -7 דקות. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה ולהפיץ את האגסים בשכבה אחת כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוטפרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4
מניחים כף גדושה של אגסים בתחתית 6 קערות הגשה בודדות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
כדי להפוך את הפודינג, בקערה בינונית, להקציף את חלמונים קורנפלור עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את דבשה ומלח, להקציף לשלב. לאט לטאטא ב 1/2 כוס חלב עד התערובת חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
7
מערבבים את השמנת הכבדה, את חלב 1 כוס הנותרים, ואת שעועית וניל בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הנוזל מתחיל קיטור.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
8
הסר את שעועית וניל ולשמור את התערובת חמה.
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
9
מורחים את הסוכר באופן שווה על החלק התחתון של סיר בינוני כבד ומפזרים 2 כפות מים; מניחים על חום בינוני ומבשלים, מבלי לערבב, עד הסוכר יש קרמל לצבע ענבר, על 15 דקות. לאט להוסיף את תערובת הקרם בתוך thinstream. מערבבים היטב עם כף עץ לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
10
הסר מהחום.
11
הכינו אמבט קרח בקערה גדולה והניחו קערת מתכת נקייה על הקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מערבבים את חלמון הביצה-תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מזג על ידי שפיכת לאט 1/4 כוס תערובת קרמל-חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
13
לטאטא עוד 1/4 כוס של תערובת חמה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הסיר עם חלב הקרמל הנותרים ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רותחים, 6 עד 8 דקות. מבשלים 1 יותר דקה, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה. מיד לשפוך את הפודינג לתוך הקערה על אמבט הקרח. מערבבים ברום. כאשר התערובת התקררה מעט, להעביר מעבד מזון או בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, ומתמזגים עד חלקה וחלקלקה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
16
יוצקים לתוך מנות הגשה מעל אגסים מוקפצים עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. צ ' יל לפחות 4 שעות, או עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
17
כדי לשרת, העליון פודינג עם קצפת ומפזרים אגוז מוסקט מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
קליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונליקליפת תפוז מגוררת נוספת, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
18
מגישים 3 עוגיות חמאה עם כל קערה של פודינג.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות חמאהעוגיות חמאה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה