לבשל את הספר: פודינג חמאה עם אגסים מוקפצים
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, קורנפלור, מולסה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו לבשל את הספר: פודינג תירס, מבשלים את הספר: פודינג אורז הבית של מיס Ina, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את האגסים, לחמם את השמן במחבת sauté על חום בינוני.
מוסיפים את האגסים ואת הסוכר ואת sauté עד הסוכר מתחיל caramelize ואת האגסים מתחילים לרכך, 6 או 7 דקות.
מוסיפים את מיצי הלימון והכתום ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם לזיגוג, כ -7 דקות. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר אפייה ולהפיץ את האגסים בשכבה אחת כדי להתקרר.
מניחים כף גדושה של אגסים בתחתית 6 קערות הגשה בודדות. תניח בצד.
כדי להפוך את הפודינג, בקערה בינונית, להקציף את חלמונים קורנפלור עד חלקה.
מוסיפים את דבשה ומלח, להקציף לשלב. לאט לטאטא ב 1/2 כוס חלב עד התערובת חלקה; להפריש.
מערבבים את השמנת הכבדה, את חלב 1 כוס הנותרים, ואת שעועית וניל בסיר בינוני על חום בינוני-נמוך עד הנוזל מתחיל קיטור.
הסר את שעועית וניל ולשמור את התערובת חמה.
מורחים את הסוכר באופן שווה על החלק התחתון של סיר בינוני כבד ומפזרים 2 כפות מים; מניחים על חום בינוני ומבשלים, מבלי לערבב, עד הסוכר יש קרמל לצבע ענבר, על 15 דקות. לאט להוסיף את תערובת הקרם בתוך thinstream. מערבבים היטב עם כף עץ לשלב ביסודיות.
הכינו אמבט קרח בקערה גדולה והניחו קערת מתכת נקייה על הקרח.
מערבבים את חלמון הביצה-תערובת קורנפלור, ולאחר מכן מזג על ידי שפיכת לאט 1/4 כוס תערובת קרמל-חלב חם לתוך הביצים, לטאטא כל הזמן.
לטאטא עוד 1/4 כוס של תערובת חמה.
יוצקים את תערובת הביצים לתוך הסיר עם חלב הקרמל הנותרים ומבשלים על חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד התערובת רותחים, 6 עד 8 דקות. מבשלים 1 יותר דקה, ערבוב, עד שהתערובת מתעבה. מיד לשפוך את הפודינג לתוך הקערה על אמבט הקרח. מערבבים ברום. כאשר התערובת התקררה מעט, להעביר מעבד מזון או בלנדר.
מוסיפים את החמאה, 1 כף בכל פעם, ומתמזגים עד חלקה וחלקלקה.
יוצקים לתוך מנות הגשה מעל אגסים מוקפצים עד בתוך 1/4 אינץ ' של החלק העליון. לעטוף בחוזקה עם פלסטיק. צ ' יל לפחות 4 שעות, או עד 3 ימים.
כדי לשרת, העליון פודינג עם קצפת ומפזרים אגוז מוסקט מגורד טרי.
מגישים 3 עוגיות חמאה עם כל קערה של פודינג.