לבשל את הספר: צ'וריסו קרבונרה
לבשל את הספר: Chorizo Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, זרעי שומר, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה, לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, ו לבשל את הספר: Almejas con Chorizo (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את Tupperware מקסיקני Chorizo: לשים את כל החומרים למעט השמן לתוך קערה ומערבבים היטב עם הידיים שלך, למעוך את התערובת דרך האצבעות כדי להפיץ את התבלינים באופן שווה.
מכסים את התערובת ומאחסנים במקרר לפחות 2 שעות לפני השימוש; זה יאפשר לטעמים זמן להתפתח. זה ישמור על כ 1 שבוע.
מוסיפים את הפסטה לסיר גדול של מים רותחים מלוחים היטב ומבשלים עד אל דנטה.
בינתיים, לחמם את השמן במחבת.
מוסיפים את הצ ' וריסו ומטגנים במהירות במשך כ -10 דקות, עד פריך מבושל דרך. אם אתה משתמש בצ 'וריסו רך טאפרוור, אתה יכול להתחיל עם קצת גוש לשבור אותו עם מרית כפי שהוא צ' יפס, כך שהוא יוצר הרבה נאגטס קטנים ועסיסיים פירורים, ובכך למקסם את שטח הפנים זמין עבור crisping.
מקציפים את החלמונים ואת השמנת יחד ומתבלים קלות (מאז צ ' וריסו כבר מתובל מאוד).
כאשר הפסטה נעשית, לנקז ביסודיות ומיד להחזיר אותו למחבת החמה. טיפ בצ ' וריסו הפריך, ואחריו תערובת הביצים. השתמש 2 מזלגות לערבב את קרם הביצה לתוך פסטה חמה. זה יהיה לבשל בחום של הפסטה, ציפוי כל גדיל ברוטב קל, שמנת.
מגישים מיד, עם טחינה סופית של פלפל שחור על גבי.