קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות2
ציון בריאות51
מגזין

לבשל את הספר: צ'וריסו קרבונרה

לבשל את הספר: צ'וריסו קרבונרה
לבשל את הספר: Chorizo Carbonara עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 897 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 45 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמן זית, זרעי שומר, ספגטי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו מבשלים את הספר: מקרוני וגבינה קרבונרה, לבשל את הספר: ספגטי alla Carbonara, ו לבשל את הספר: Almejas con Chorizo (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את Tupperware מקסיקני Chorizo: לשים את כל החומרים למעט השמן לתוך קערה ומערבבים היטב עם הידיים שלך, למעוך את התערובת דרך האצבעות כדי להפיץ את התבלינים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מכסים את התערובת ומאחסנים במקרר לפחות 2 שעות לפני השימוש; זה יאפשר לטעמים זמן להתפתח. זה ישמור על כ 1 שבוע.
1
מוסיפים את הפסטה לסיר גדול של מים רותחים מלוחים היטב ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
בינתיים, לחמם את השמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הצ ' וריסו ומטגנים במהירות במשך כ -10 דקות, עד פריך מבושל דרך. אם אתה משתמש בצ 'וריסו רך טאפרוור, אתה יכול להתחיל עם קצת גוש לשבור אותו עם מרית כפי שהוא צ' יפס, כך שהוא יוצר הרבה נאגטס קטנים ועסיסיים פירורים, ובכך למקסם את שטח הפנים זמין עבור crisping.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
נגיסי עוףנגיסי עוף
רוטב הודו, מחומםרוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
מקציפים את החלמונים ואת השמנת יחד ומתבלים קלות (מאז צ ' וריסו כבר מתובל מאוד).
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
5
כאשר הפסטה נעשית, לנקז ביסודיות ומיד להחזיר אותו למחבת החמה. טיפ בצ ' וריסו הפריך, ואחריו תערובת הביצים. השתמש 2 מזלגות לערבב את קרם הביצה לתוך פסטה חמה. זה יהיה לבשל בחום של הפסטה, ציפוי כל גדיל ברוטב קל, שמנת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מגישים מיד, עם טחינה סופית של פלפל שחור על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)