לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño
לבשל את הספר: צ'יפס גבינה Jalapeño נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 598 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. לך לחנות ותביא גבינת ולווטה, חלפיניו כבושים, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו לבשל את הספר: צ'יפס הכפר, מבשלים את הספר: בורגר וצ'יפס, ו לבשל את הספר: Bbq Jalapeño Poppers (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף את תפוחי האדמה; לחתוך למקלות 1/2 אינץ'. יש לשטוף ולייבש עם מגבות נייר.
יוצקים את השמן למחבת 12 אינץ'; מוסיפים תפוחי אדמה, אורזים אותם חזק עד השמן הקר כמעט מכסה אותם.
הפעל חום בינוני; לבשל תפוחי אדמה, מחבת רועד כדי למנוע מהם דבק, עד שהם מתחילים להפוך צבע זהוב חיוור, על 10 דקות. תפסיק לטלטל מחבת; לבשל 8 עד 10 דקות יותר.
מפזרים את jalapeños באופן שווה על גבי תפוחי אדמה. חכה 3 דקות, ואז לעשות את אותו הדבר עם בצל פרוס.
להעלות את החום בינוני גבוה; להתחיל להפוך תפוחי אדמה, כל הזמן להזיז אותם כדי לקדם אפילו בראונינג. המשיכו עד שתפוחי האדמה יהיו בצבע חום זהוב.
לחלק באופן שווה בין ארבע קערות; טפטוף כל אחד עם כמות רצויה של צ ' ילה קון Queso.
מקשטים בפרוסות חלפיניו כבושים ומגישים מיד.
מניחים Velveeta ו-ro-טל בתנור איטי או דוד כפול, ומבשלים עד Velveeta נמס. (אתה יכול גם להשתמש במיקרוגל כדי להכין את זה, אבל תנור איטי שומר על חם לטבול.)