לבשל את הספר: צדפות פיצה צ'ילה
המתכון לבשל את הספר: פיצה צדפות וצ'ילה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 339 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך עלה דפנה, שמן זית, רוטב צדפות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו לבשל את הספר: צ'ילה ורדה, לבשל את הספר: תבשיל צ'ילה תפוחי אדמה וירוק, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה עם צ'ילה ראג' ס וביצים מקושקשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת עמוקה גדולה ומזיעים את הבצל והשום עם עלה המפרץ.
כאשר הירקות רכים, מוסיפים את היין הלבן ומכסים.
מביאים את הנוזל לרתיחה ומניחים בו את הצדפות. לכסות ולאדות את הצדפות. מכסים ואודים את הצדפות בחום גבוה. לאחר 5 דקות לבדוק אם הצדפות נפתחו, ואם כן להסיר אותם מהמחבת מגניב.
מסננים את ליקר הצדפה ולהפחית אותו עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיפים את השמנת ומפחיתים עוד יותר, ואז נותנים לרוטב להתקרר.
להפריד את הצדפות מהקליפות שלהם. שמור את הבשר וזרוק את הפגזים.
בקערה גדולה, להמיס את השמרים במים.
מוסיפים את המלח והקמח ומערבבים עד שהבצק מתחיל להתאחד.
להפוך את הבצק על שולחן ללוש במשך כ 10 דקות עד חלקה.
מניחים את הבצק בקערה, מכסים ומקררים בין לילה.
הפוך את הבצק על שולחן וחתוך ל 6 (185 גרם) חתיכות.
גלגל כל אחד לצורת כדור באמצעות כף היד שלך ולסובב אותו בתנועה בכיוון השעון. מכסים את כדורי הבצק ולתת לנוח במשך 6-8 שעות במקרר.
קח את הבצק מהמקרר 1 שעה לפני השימוש בו, ובאותו ריים מחממים את התנור ל 260°. לחלופין, להדליק אש בתנור לבנים אם אתה ניגש לאחד.
למתוח כל כדור בצק לצורת פיצה וכפית על רוטב צדפות מספיק כדי לכסות את הבצק -לא יותר מדי, כפי שהוא חזק מאוד.
מניחים 9 צדפות על גבי הרוטב ומפזרים כמה פתיתי צ ' ילי. חזור על שאר כדורי הבצק.
אופים עד נחמד משחימים. לסיים כל פיצה עם קצת פטרוזיליה קצוצה.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![שרדונה א 'עד ת']()
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.