קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם

לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, ל-8 גזרים, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לבשל את הספר: רוטב טורקיה מושלם, מבשלים את הספר: דג מצופה בפירורי לחם מחבת מושלם, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
מוסיף את שמן הזית ולתת לו לקבל ממש חם. בעוד הוא מתחמם, להכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
4
בנדיבות מלח צלי צ ' אק משני הצדדים. אני אוהב מלח כשר כי הוא שומר יותר בקלות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5
חותכים כמה בצל לשניים משורש לקצה...
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
ואז לחתוך את החלק העליון והתחתון לקלף את העור papery.
7
כאשר הסיר חם מאוד, מניחים את הבצל בשמן וחום משני הצדדים, כדקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
הסר את הבצל לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
9
עכשיו, עם צורב על גבוה, deglaze הסיר על ידי הוספת 1 כוס של מלאי בשר, לטאטא כל הזמן. הנקודה של deglazing היא לשחרר את כל פיסות טעם שרוף מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
לזרוק את הגזר לתוך אותו סיר (חם מאוד). לזרוק אותם מסביב עד מעט חום, כדקה בערך. הנקודה כאן היא לקבל צבע נחמד התחיל בצד החיצוני של הירקות, לא לבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
11
הסר את הגזר מן הסיר ולאפשר את הסיר כדי לקבל ממש חם שוב.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
12
הוסף עוד כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
13
מניחים את הבשר בסיר ולצמוח אותו, כדקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
14
הסר לצלחת.
15
עכשיו, עם צורב על גבוה, deglaze הסיר על ידי הוספת 1 כוס של מלאי בשר, לטאטא כל הזמן. הנקודה של deglazing היא לשחרר את כל פיסות טעם שרוף מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
16
כאשר רוב החלקים משוחררים, מניחים את הבשר בחזרה בסיר...
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
17
ואחריו הגזרים והבצלים.
מרכיבים שתצטרך
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
18
יוצקים מספיק בשר לתוך הסיר כדי לכסות את הבשר באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
מלאי בשרמלאי בשר
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
19
לאחר מכן, לשים רוזמרין טרי ענפי קורנית. עשבי תיבול טריים בהחלט לעשות את המנה הזאת. הכנס אותם לתוך המיץ כדי להבטיח כי הטעמים מופצים ברחבי הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
20
עכשיו, פשוט לכסות את הסיר וצלי במשך 3 עד 5 שעות, תלוי בגודל של הצלי שלך. עבור צלי 3 קילו, לאפשר 3 עד 3 1/2 שעות. עבור צלי 5 קילו, לאפשר זמן בישול 4-5 שעות. אל תשבש את הצלי במהלך תהליך הבישול.
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
21
כאשר זמן הבישול נגמר, לבדוק את הצלי עבור doneness; מזלג צריך ללכת בקלות ואת הבשר צריך להיות רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
22
הסר את הבשר ללוח חיתוך לחתוך נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך