קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות47
מגזין

לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם

לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, ל-8 גזרים, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לבשל את הספר: רוטב טורקיה מושלם, מבשלים את הספר: דג מצופה בפירורי לחם מחבת מושלם, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 135°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
מוסיף את שמן הזית ולתת לו לקבל ממש חם. בעוד הוא מתחמם, להכין את שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4
בנדיבות מלח צלי צ ' אק משני הצדדים. אני אוהב מלח כשר כי הוא שומר יותר בקלות על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
צ ' אק צלי בקרצ ' אק צלי בקר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
חותכים כמה בצל לשניים משורש לקצה...
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
ואז לחתוך את החלק העליון והתחתון לקלף את העור papery.
7
כאשר הסיר חם מאוד, מניחים את הבצל בשמן וחום משני הצדדים, כדקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את הבצל לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
9
עכשיו, עם צורב על גבוה, deglaze הסיר על ידי הוספת 1 כוס של מלאי בשר, לטאטא כל הזמן. הנקודה של deglazing היא לשחרר את כל פיסות טעם שרוף מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
10
לזרוק את הגזר לתוך אותו סיר (חם מאוד). לזרוק אותם מסביב עד מעט חום, כדקה בערך. הנקודה כאן היא לקבל צבע נחמד התחיל בצד החיצוני של הירקות, לא לבשל אותם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
הסר את הגזר מן הסיר ולאפשר את הסיר כדי לקבל ממש חם שוב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
הוסף עוד כף שמן למחבת.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים את הבשר בסיר ולצמוח אותו, כדקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
14
הסר לצלחת.
15
עכשיו, עם צורב על גבוה, deglaze הסיר על ידי הוספת 1 כוס של מלאי בשר, לטאטא כל הזמן. הנקודה של deglazing היא לשחרר את כל פיסות טעם שרוף מהחלק התחתון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
כאשר רוב החלקים משוחררים, מניחים את הבשר בחזרה בסיר...
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
ואחריו הגזרים והבצלים.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
18
יוצקים מספיק בשר לתוך הסיר כדי לכסות את הבשר באמצע הדרך.
מרכיבים שתצטרך
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
19
לאחר מכן, לשים רוזמרין טרי ענפי קורנית. עשבי תיבול טריים בהחלט לעשות את המנה הזאת. הכנס אותם לתוך המיץ כדי להבטיח כי הטעמים מופצים ברחבי הסיר.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
20
עכשיו, פשוט לכסות את הסיר וצלי במשך 3 עד 5 שעות, תלוי בגודל של הצלי שלך. עבור צלי 3 קילו, לאפשר 3 עד 3 1/2 שעות. עבור צלי 5 קילו, לאפשר זמן בישול 4-5 שעות. אל תשבש את הצלי במהלך תהליך הבישול.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
21
כאשר זמן הבישול נגמר, לבדוק את הצלי עבור doneness; מזלג צריך ללכת בקלות ואת הבשר צריך להיות רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
22
הסר את הבשר ללוח חיתוך לחתוך נגד התבואה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך