לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה עיקרית ראשונית? לבשל את הספר: צלי קדרה מושלם יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה אחת מכילה 459 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלאי בשר, ל-8 גזרים, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו לבשל את הספר: רוטב טורקיה מושלם, מבשלים את הספר: דג מצופה בפירורי לחם מחבת מושלם, ו מבשלים את הספר: עוף צלוי בפורצ'טטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים סיר גדול או תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיף את שמן הזית ולתת לו לקבל ממש חם. בעוד הוא מתחמם, להכין את שאר החומרים.
בנדיבות מלח צלי צ ' אק משני הצדדים. אני אוהב מלח כשר כי הוא שומר יותר בקלות על הבשר.
חותכים כמה בצל לשניים משורש לקצה...
ואז לחתוך את החלק העליון והתחתון לקלף את העור papery.
כאשר הסיר חם מאוד, מניחים את הבצל בשמן וחום משני הצדדים, כדקה לכל צד.
עכשיו, עם צורב על גבוה, deglaze הסיר על ידי הוספת 1 כוס של מלאי בשר, לטאטא כל הזמן. הנקודה של deglazing היא לשחרר את כל פיסות טעם שרוף מהחלק התחתון של הסיר.
לזרוק את הגזר לתוך אותו סיר (חם מאוד). לזרוק אותם מסביב עד מעט חום, כדקה בערך. הנקודה כאן היא לקבל צבע נחמד התחיל בצד החיצוני של הירקות, לא לבשל אותם.
הסר את הגזר מן הסיר ולאפשר את הסיר כדי לקבל ממש חם שוב.
מניחים את הבשר בסיר ולצמוח אותו, כדקה לכל צד.
עכשיו, עם צורב על גבוה, deglaze הסיר על ידי הוספת 1 כוס של מלאי בשר, לטאטא כל הזמן. הנקודה של deglazing היא לשחרר את כל פיסות טעם שרוף מהחלק התחתון של הסיר.
כאשר רוב החלקים משוחררים, מניחים את הבשר בחזרה בסיר...
יוצקים מספיק בשר לתוך הסיר כדי לכסות את הבשר באמצע הדרך.
לאחר מכן, לשים רוזמרין טרי ענפי קורנית. עשבי תיבול טריים בהחלט לעשות את המנה הזאת. הכנס אותם לתוך המיץ כדי להבטיח כי הטעמים מופצים ברחבי הסיר.
עכשיו, פשוט לכסות את הסיר וצלי במשך 3 עד 5 שעות, תלוי בגודל של הצלי שלך. עבור צלי 3 קילו, לאפשר 3 עד 3 1/2 שעות. עבור צלי 5 קילו, לאפשר זמן בישול 4-5 שעות. אל תשבש את הצלי במהלך תהליך הבישול.
כאשר זמן הבישול נגמר, לבדוק את הצלי עבור doneness; מזלג צריך ללכת בקלות ואת הבשר צריך להיות רך מאוד.
הסר את הבשר ללוח חיתוך לחתוך נגד התבואה.