לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון
לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 128 גרם של שומן, וסך הכל 1572 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, יין, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים את היין במחבת רוטב כבד 2 ליטר, חשוף, עד מופחת כ 1 כוס, כ 20 דקות.
בינתיים, ללטף את הצלעות יבש ומפזרים 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל.
מחממים את השמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מוסיפים את הצלעות ב 2 קבוצות ומבשלים, פונה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מעבירים עם מלקחיים לקערה.
להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את שאלוט שומן הנותרים בסיר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה אחרת.
מערבבים יין מופחת חרדל לתוך המיצים בסיר.
מוסיפים את הצלעות, צד הבשר למטה, מכסים בחוזקה, ומבשלים, במשך 1 1/2 שעות.
מערבבים בעדינות שאלוט ועגבניות לתוך תערובת הצלעות המטוגנות וממשיכים להתבשל, מכוסה, ללא ערבוב, עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 שעה יותר.
בזהירות להעביר את הצלעות, שאלוט, ועגבניות למגש. להוריד שומן מנוזל בישול. נוזל צריך מעיל כף למדוד על 1 כוס; במידת הצורך, להרתיח כדי להפחית.
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ושופכים על צלעות.
הערה: ניתן להשחים את השאלוט ואת הצלעות מטוגנות ביין וחרדל עד 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, לרפרף את חלק מהשומן מפני השטח של נוזל צליה. מביאים את תערובת הצלעות לרתיחה, מכוסה, ולאחר מכן מערבבים בעדינות בצלצלים ועגבניות. להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, על 40 דקות.