קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון

לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון
לבשל את הספר: צלעות מטוגנות עם חרדל דיז'ון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה עד 51 גר' של חלבון, 128 גרם של שומן, וסך הכל 1572 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלעות בקר, יין, עגבניות שזיף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אדום יין צלוי צלעות קצרות, מבשלים את הספר: חרדל קאראשי צלעות קצרות, ו לבשל את הספר: ברביקיו בשר צלעות קצרות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מרתיחים את היין במחבת רוטב כבד 2 ליטר, חשוף, עד מופחת כ 1 כוס, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
בינתיים, ללטף את הצלעות יבש ומפזרים 1 כף מלח 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מחממים את השמן בסיר כבד 5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
מוסיפים את הצלעות ב 2 קבוצות ומבשלים, פונה מדי פעם, עד השחמה מכל הצדדים, על 8 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
מעבירים עם מלקחיים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
להפחית את החום עד בינוני, להוסיף את שאלוט שומן הנותרים בסיר, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מערבבים יין מופחת חרדל לתוך המיצים בסיר.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את הצלעות, צד הבשר למטה, מכסים בחוזקה, ומבשלים, במשך 1 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
10
מערבבים בעדינות שאלוט ועגבניות לתוך תערובת הצלעות המטוגנות וממשיכים להתבשל, מכוסה, ללא ערבוב, עד הבשר הוא רך מאוד, על 1 שעה יותר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
בזהירות להעביר את הצלעות, שאלוט, ועגבניות למגש. להוריד שומן מנוזל בישול. נוזל צריך מעיל כף למדוד על 1 כוס; במידת הצורך, להרתיח כדי להפחית.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
12
מתבלים את הרוטב במלח ופלפל ושופכים על צלעות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
13
הערה: ניתן להשחים את השאלוט ואת הצלעות מטוגנות ביין וחרדל עד 1 יום קדימה. מגניב, חשוף, לרפרף את חלק מהשומן מפני השטח של נוזל צליה. מביאים את תערובת הצלעות לרתיחה, מכוסה, ולאחר מכן מערבבים בעדינות בצלצלים ועגבניות. להפחית את החום ומבשלים עד הבשר הוא רך מאוד, על 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינוט נואר הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בשר. בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בשר רזים יותר הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שחתכים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינגון. יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי עם 4.4 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
יין מרלו כביש מירנדה למברט קאונטי
הרוח החזקה ביותר שלנו מלאה בטעם פירותי וצבע חזק אך חלקה במרקם ובמשלוח. עם תמצית ברי בשלה ניחוח מתעכב כל עוד לסיים את חומר הנפץ. מרלו קטיפתי יבש זה ניחן בדיוק במאזן הנכון של כוח ועדינות שהופכים אותו לוויה מצוינת סטייק ופסטות עם רוטב אדום גוף מלא ושוקולד מריר.