קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות8
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: ריבוליטה "דה דלפינה"

לבשל את הספר: ריבוליטה
לבשל את הספר: Ribollita "דה Delfina" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דלורית גדולה, שמן זית איכותי, שמן זית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, מבשלים את הספר: וישיסואז, ו מבשלים את הספר: Mallowmores.

הוראות

1
שלב 1/2 כוס שמן זית, בצל, רוטבגה, גזר, סקווש ושומר במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מתבשלים עם 2 כפיות מלח, ומבשלים להזיע את הירקות במשך כ 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם בראונינג, עד שהם רכים. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת לירקות להזיע במיצים שלהם עוד 8 עד 10 דקות, עד שהם רכים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'רוטבגס, קלוף וחתוך לקוביות בגודל 1-1/2 אינץ'
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הכרוב ואת cavolo nero, העונה עם עוד 2 כפיות של מלח, ומבשלים לנבול את הכרוב מעט, על 2 דקות. להפחית את החום לנמוך, להוסיף 1/2 כוס שמן הזית הנותר, ומבשלים מבלי לערבב עד המיצים שוחררו מהירקות יש מבושל והמחבת כמעט יבש, כ 15 דקות. לשבור את העגבניות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרוב Lacinatoכרוב Lacinato
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הקליפה Parmigiano - Reggiano (ים), ו 1 כוס מים, ומבשלים את המרק בבית רתיחה נמוכה במשך 21/2 עד 3 שעות, הוספת כוס נוספת של מים מעת לעת כך הירקות תמיד מכוסים בקושי עם מים, עד ירקות השורש הם מאוד רך אבל לא התפוררו. כאשר הירקות נעשים, להמשיך לבשל עד שלא נותרו מים במחבת ואת המרק הוא נוקשה מספיק כי אתה יכול לעמוד כף עץ ישר בתוכו.
מרכיבים שתצטרך
3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות3 1/2 פאונד תפוחי אדמה בינוניים קלופים לבנים, קלופים וחתוכים לקוביות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להעביר את המרק לקערת ערבוב גדולה ולהסיר ולהשליך את קליפת Parmigiano-רג ' יאנו(ים).
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
5
מוסיפים את הלחם ומכים אותו במרץ לתוך המרק עם כף עץ כך שהוא נשבר והוא תלוי במרק. אם יש לך חתיכות גדולות של לחם במרק, זה יגרום הקציצות להתפרק כאשר אתה מטגן אותם. מניחים את המרק בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את המרק למיכל אטום ומקררים אותו בין לילה או לפחות 1 שעה. המרק יכול להתבצע עד לנקודה זו עד חמישה ימים מראש. 
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 400ºF.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
לגרוף 1 כוס מרק ולעצב את המרק בין כפות הידיים שלך כפי שהיית קציצת המבורגר, יצירת פטי מרובע על 1 אינץ ' עבה, ולמקם אותו על תבנית אפייה. חוזר, יוצרים את שאריות הקציצות באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים אותה במקרר כדי לצנן את הקציצות לפחות 30 דקות לפני הטיגון. הקציצות יכולות להיווצר עד יום אחד מראש. 
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד שהשמן כמעט מעשן ומחליק בקלות במחבת, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הוסף שניים או שלושה מהקציצות המרק, וודא להשאיר מספיק מקום כך שתוכל להחליק מרית מתחת ולהפוך את הקציצות. מטגנים את הקציצות בצד הראשון עד שהם פריך וכמעט שחור במקומות, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות ולבשל אותם בצד השני במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסונניםחבילה אחת (280 גרם) תרד קצוצים קפואים או עלי לפת או קופסת שימורים אחת (450 גרם) תרד או עלי לפת, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
10
מעבירים את הקציצות מבלי להפוך אותן (הצד הפריך יהיה כלפי מעלה) לתבנית ומניחים אותן בתנור בזמן שאתם מטגנים את הקציצות הנותרות באותו אופן, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך, ומוסיפים את הקציצות המטוגנות לסדין בתנור כפי שהן נעשות. לאחר הקציצות האחרונות כבר מטוגן, להשאיר את כולם בתנור במשך 5 דקות כדי לוודא את המנה האחרונה הוא התחמם דרך. 
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
הסר את הקציצות מהתנור ומניח כל אחד על צלחת עם הצד הפריך כלפי מעלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
טפטוף כל המשרתים עם 1 כף של שמן זית איכות הגמר. השתמש במטוסי מיקרו או עוד פומפיה משובחת כדי לגרר שכבה נדיבה של פרמזן-רג ' יאנו על כל קציצה, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
פומפיהפומפיה