לבשל את הספר: ריבוליטה "דה דלפינה"
לבשל את הספר: Ribollita "דה Delfina" עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 324 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו דלורית גדולה, שמן זית איכותי, שמן זית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: PBJ, מבשלים את הספר: וישיסואז, ו מבשלים את הספר: Mallowmores.
הוראות
שלב 1/2 כוס שמן זית, בצל, רוטבגה, גזר, סקווש ושומר במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. מתבשלים עם 2 כפיות מלח, ומבשלים להזיע את הירקות במשך כ 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע מהם בראונינג, עד שהם רכים. להפחית את החום בינוני נמוך ולתת לירקות להזיע במיצים שלהם עוד 8 עד 10 דקות, עד שהם רכים מאוד.
מוסיפים את הכרוב ואת cavolo nero, העונה עם עוד 2 כפיות של מלח, ומבשלים לנבול את הכרוב מעט, על 2 דקות. להפחית את החום לנמוך, להוסיף 1/2 כוס שמן הזית הנותר, ומבשלים מבלי לערבב עד המיצים שוחררו מהירקות יש מבושל והמחבת כמעט יבש, כ 15 דקות. לשבור את העגבניות למחבת.
מוסיפים את הקליפה Parmigiano - Reggiano (ים), ו 1 כוס מים, ומבשלים את המרק בבית רתיחה נמוכה במשך 21/2 עד 3 שעות, הוספת כוס נוספת של מים מעת לעת כך הירקות תמיד מכוסים בקושי עם מים, עד ירקות השורש הם מאוד רך אבל לא התפוררו. כאשר הירקות נעשים, להמשיך לבשל עד שלא נותרו מים במחבת ואת המרק הוא נוקשה מספיק כי אתה יכול לעמוד כף עץ ישר בתוכו.
להעביר את המרק לקערת ערבוב גדולה ולהסיר ולהשליך את קליפת Parmigiano-רג ' יאנו(ים).
מוסיפים את הלחם ומכים אותו במרץ לתוך המרק עם כף עץ כך שהוא נשבר והוא תלוי במרק. אם יש לך חתיכות גדולות של לחם במרק, זה יגרום הקציצות להתפרק כאשר אתה מטגן אותם. מניחים את המרק בצד כדי להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז מכסים את הקערה בחוזקה בפלסטיק או מעבירים את המרק למיכל אטום ומקררים אותו בין לילה או לפחות 1 שעה. המרק יכול להתבצע עד לנקודה זו עד חמישה ימים מראש.
התאם את מתלה התנור למצב האמצעי ולחמם מראש את התנור ל 400ºF.
לגרוף 1 כוס מרק ולעצב את המרק בין כפות הידיים שלך כפי שהיית קציצת המבורגר, יצירת פטי מרובע על 1 אינץ ' עבה, ולמקם אותו על תבנית אפייה. חוזר, יוצרים את שאריות הקציצות באותו אופן. מכסים את תבנית האפייה בחוזקה בניילון נצמד ומניחים אותה במקרר כדי לצנן את הקציצות לפחות 30 דקות לפני הטיגון. הקציצות יכולות להיווצר עד יום אחד מראש.
מחממים את 2 כפות שמן הזית הנותרות במחבת גדולה ולא דביקה מעל חום בינוני גבוה עד שהשמן כמעט מעשן ומחליק בקלות במחבת, 2 עד 3 דקות.
הוסף שניים או שלושה מהקציצות המרק, וודא להשאיר מספיק מקום כך שתוכל להחליק מרית מתחת ולהפוך את הקציצות. מטגנים את הקציצות בצד הראשון עד שהם פריך וכמעט שחור במקומות, 5 עד 6 דקות. בזהירות להפוך את הקציצות ולבשל אותם בצד השני במשך 2 דקות.
מעבירים את הקציצות מבלי להפוך אותן (הצד הפריך יהיה כלפי מעלה) לתבנית ומניחים אותן בתנור בזמן שאתם מטגנים את הקציצות הנותרות באותו אופן, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך, ומוסיפים את הקציצות המטוגנות לסדין בתנור כפי שהן נעשות. לאחר הקציצות האחרונות כבר מטוגן, להשאיר את כולם בתנור במשך 5 דקות כדי לוודא את המנה האחרונה הוא התחמם דרך.
הסר את הקציצות מהתנור ומניח כל אחד על צלחת עם הצד הפריך כלפי מעלה.
טפטוף כל המשרתים עם 1 כף של שמן זית איכות הגמר. השתמש במטוסי מיקרו או עוד פומפיה משובחת כדי לגרר שכבה נדיבה של פרמזן-רג ' יאנו על כל קציצה, ולהגיש.