קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות7
מגזין

לבשל את הספר: ריזוטו תות

לבשל את הספר: ריזוטו תות
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? לבשל את הספר: ריזוטו תות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 40 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האם. אם יש לכם חמאה, תותים, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לבשל את הספר: ריזוטו זעפרן עם פטריות, לבשל את הספר: ריזוטו עם פטריות, זיתים, כרישה, ו לבשל את הספר: ריזוטו Gazpacho עם שרימפס שום.

הוראות

1
יוצקים את המניה לתוך מחבת ומביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום ומבשלים.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בינתיים, להמס חצי החמאה במחבת אחרת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות, או עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים את האורז ומבשלים, מערבבים, עד שכל הדגנים מצופים בחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
5
מוסיפים את היין ומבשלים במשך 5 דקות, או עד שהאלכוהול התאדה.
מרכיבים שתצטרך
אלכוהולאלכוהול
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
6
להוסיף מצקת של המניה החמה לאורז ולבשל, ערבוב, עד שהוא נספג. המשך להוסיף את המניה, מצקת בכל פעם, וערבוב עד כל תוספת נספג. זה ייקח 18-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
בינתיים, לשים כמה תותים שלמים בצד לקישוט ולרסק את השאר בקערה. עשר דקות לפני סוף זמן הבישול, מוסיפים את התותים הפירה לריזוטו. כאשר הוא כמעט מוכן, בעדינות לערבב את השמנת ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מגישים מקושטים עם תותים שלמים שמורים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר