קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר

לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350° F. באמצעות מגבת נייר, מעיל 9 אינץ 'על ידי 2 אינץ' תבנית אפייה עגולה עם שמן זית, ואז מפזרים אותו עם כ 1 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
כדי להפוך את העוגה, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד פעמיים. באמצעות מערבל כף יד או מערבל לעמוד עם מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ו zests במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד הביצים מעובות וקלות יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיף את וניל ושמן לימון. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-נמוכה וטפטף את שמן הזית לתוך הבלילה, נשפך לאט לאורך קצה הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיף את הקמח ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העוגה הוא זהוב כיפה מעט במרכז. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את מיץ האשכוליות ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
אחסון: עטוף בניילון נצמד, עוגה זו תשמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות