קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר

לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר
זה מובא לך על ידי אוכל רציני. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: שמן זית עוגת הדר, שמן זית עלומה עוף וצנוניות עם פסטו הדרים, ו מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350° F. באמצעות מגבת נייר, מעיל 9 אינץ 'על ידי 2 אינץ' תבנית אפייה עגולה עם שמן זית, ואז מפזרים אותו עם כ 1 כף סוכר מגורען.
מרכיבים שתצטרך
קלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
2
כדי להפוך את העוגה, לנפות קמח, אבקת אפייה, ומלח יחד פעמיים. באמצעות מערבל כף יד או מערבל לעמוד עם מצורף whisk, להכות את הביצים, סוכר, ו zests במהירות גבוהה במשך 5 דקות, עד הביצים מעובות וקלות יותר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיף את וניל ושמן לימון. הפוך את המיקסר למהירות בינונית-נמוכה וטפטף את שמן הזית לתוך הבלילה, נשפך לאט לאורך קצה הקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית2 פלפלים, בכל צבע חריף או לא מגינה מקומית
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
מוסיף את הקמח ומערבבים על מהירות נמוכה עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
5
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
אופים במשך 25 עד 30 דקות, או עד העוגה הוא זהוב כיפה מעט במרכז. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
כדי להפוך את הזיגוג, לנפות את הסוכר ' ממתקים לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מוסיפים את מיץ האשכוליות ומקציפים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים1 אשכולית אדומה, מעולה, חלקים חצויים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
9
יוצקים את הזיגוג על העוגה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
10
אחסון: עטוף בניילון נצמד, עוגה זו תשמור בטמפרטורת החדר במשך 2 עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות