לבשל את הספר: ניו אורלינס בסגנון שעועית אדומה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורז, שיני שום, רוטב טבסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עוף מטוגן עם קונפטי ניו אורלינס, שעועית לבנה בסגנון ניו אורלינס, ו שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס ואורז (מתכונים דומים).
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
מסננים ומשליכים את הנוזל השריה מן השעועית ומוסיפים את השעועית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
150 גרם בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
יוצקים את המים המתוקים ומערבבים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים חשפו במשך 1 שעה. לרפרף את כל קצף שעולה אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
5
מוסיפים את עצם החזיר, רוטב טבסקו, מלח, טימין ועלה דפנה. המשך לבשל עד השעועית רכה ומכרז, 30 עד 60 דקות יותר. (הזמן ישתנה בהתאם לגיל השעועית, כך טעם לעתים קרובות.) באמצעות גב כף או מרית, למחוץ כמה שעועית נגד הצד של המחבת כדי ליצור עקביות שמנת מעט.