לבשל את הספר: ניו אורלינס בסגנון שעועית אדומה היא ללא גלוטן וללא לקטוז מנה צדדית. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 276 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-14 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו אורז, שיני שום, רוטב טבסקו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: עוף מטוגן עם קונפטי ניו אורלינס, שעועית לבנה בסגנון ניו אורלינס, ו שעועית אדומה בסגנון ניו אורלינס ואורז (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול. מערבולת בשמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, הסלרי, הפלפל, השום והטחון עד לקרמל קל, 11 עד 12 דקות,
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מסננים ומשליכים את הנוזל השריה מן השעועית ומוסיפים את השעועית לסיר.
מרכיבים שתצטרך
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
יוצקים את המים המתוקים ומערבבים. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים חשפו במשך 1 שעה. לרפרף את כל קצף שעולה אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
5
מוסיפים את עצם החזיר, רוטב טבסקו, מלח, טימין ועלה דפנה. המשך לבשל עד השעועית רכה ומכרז, 30 עד 60 דקות יותר. (הזמן ישתנה בהתאם לגיל השעועית, כך טעם לעתים קרובות.) באמצעות גב כף או מרית, למחוץ כמה שעועית נגד הצד של המחבת כדי ליצור עקביות שמנת מעט.