לובסטר בסגנון קנטונזי
אם יש לך ביצים, מרק עוף, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב קורנפלור אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג קורנפלור שוקולד כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . עם כפית ציון של 55% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: לובסטר בסגנון קנטונזי, לובסטר בסגנון קנטונזי עם זנגביל וצדפות, ו לובסטר קנטונזית.
הוראות
שטוף את הלובסטר, והחזק אותו בבטן. בתחתית הזנב יש פתח קטן, מקל שיפוד ארוך בו כדי לנקז כל שתן שנותר בגופו, ואז לפצח את הזנב, לקצוץ את הזנב לחתיכות קטנות, ולסדוק את הציפורניים במחצית גם כן. אם אתה יודע איך לאכול את הגוף של הלובסטר, לחתוך אותו ולזרוק אותו על הערימה מדי.
מחממים חצי משמן הבוטנים במחבת כבדה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום כתוש, ומטגנים במשך כ 1 דקה. לזרוק את חתיכות לובסטר, ומטגנים עד שהם מבושלים דרך, על 4 עד 5 דקות.
הסר את תערובת הלובסטר ושום לצלחת ולשמור חם.
מחממים את השמן הנותר במחבת.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר טחון חזיר, ומטגנים עד חזיר הוא כבר לא ורוד.
יוצקים את מרק העוף, ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב מתמיד. בקערה קטנה, מערבבים יחד שרי, רוטב סויה, קורנפלור וסוכר חום עד מעורבב היטב.
מוסיפים את תערובת השרי למחבת, ומטגנים למשך דקה או שתיים, עד שהרוטב הופך סמיך וצלול במקצת.
מערבבים את הבצל הירוק, ומכבים את החום.
טפטף את הביצים המוכות על התערובת במחבת, ומערבבים עד הביצים הן חתיכות קטנות. לבסוף, להחזיר את הלובסטר למחבת, ומבשלים על אש נמוכה במשך כמה דקות כדי למזג את הטעמים.
להעביר צלחת הגשה, ולתת לעמוד, מכוסה, במשך כמה דקות לפני ההגשה. לאכול עם אורז מאודה וליהנות, לגרום לך עבד קשה!