קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות27
מגזין

לובסטר קלוי במחבת עם רוטב חמאת קאווה ואורז סלסה ורדה

לובסטר קלוי במחבת עם רוטב חמאת קאווה ואורז סלסה ורדה
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן ופסקטרי מתכונים לרפרטואר שלך, לובסטר קלוי במחבת עם רוטב חמאת קאווה ואורז סלסה ורדה עשוי להיות מתכון שכדאי לנסות. מתכון זה מכין 6 מנות עם 1135 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 78 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 38% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם אורז ארבוריו, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו 5 דקות. זה עובד גם כמנה עיקרית יקרה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 61%, שהוא מוצק. מחבת אחת סלסה ורדה עוף ואורז, עוף צלוי במחבת עם כוסברה - ליים סלסה ורדה, ו עוף צלוי במחבת עם כוסברה - ליים סלסה ורדה דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
לובסטר: הביאו סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה. מבשלים 2 לובסטרים בכל פעם עד לסיום שלושת רבעים, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים 2 מחבתות גדולות על אש גבוהה. מחלקים את הלובסטרים לשניים, מברישים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
3
מניחים את הלובסטר בתבנית, בצד הבשר כלפי מטה ומבשלים עד להשחמה יפה. הופכים ומבשלים צד קליפה כלפי מטה למשך 1 דקה נוספת.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
מניחים את שאלוט, קאווה וחומץ בסיר בינוני שאינו תגובתי. מרתיחים את הנוזל על אש גבוהה עד שהוא מופחת ל -2 כפות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
קאווהקאווה
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
להקציף את השמנת הכבדה ומבשלים 1 דקה. מנמיכים את האש לבינונית ומוסיפים את החמאה, חתיכה אחר חתיכה, תוך הקצפה טובה לאחר כל הוספה עד לשימוש. מתבלים במלח ופלפל לבן ומוסיפים את הטרגון.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1
מחממים שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מוסיפים בצל ומבשלים עד שהם רכים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים אורז ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מוסיפים יין לבן ומבשלים עד להפחתה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה
5
מוסיפים מיץ צדפות או ציר ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
6
מוסיפים מים רותחים 1 כוס בכל פעם ומבשלים עד שכל הנוזלים נספגים באורז. חזור על הפעולה עד שכל המים משמשים. מקפלים פנימה את הסלסה ורדה ומבשלים עד שהתערובת ספגה את רוב הנוזלים. מקפלים פנימה את עשבי התיבול ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
7
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים עגבניות ושיני שום על תבנית עם נייר אפייה או תבנית צלייה קטנה, זורקים עם השמן ומתבלים במלח ופלפל. צולים עד שהעגבניות רכות בערך 20 עד 30 דקות, תלוי בגודל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיךבתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
TomatillosTomatillos
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
מעבירים את התערובת למעבד מזון עם עשבי התיבול ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
10
להרכבת המנה: כף ריזוטו על צלחת ומעליה 1 או 2 חצאי לובסטר.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
11
מגישים את רוטב חמאת הקאווה בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
קאווהקאווה

מרכיבים

4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאורז arborioאורז arborio1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי בזיליקום קצוציםעלי בזיליקום קצוצים3(חוֹרֶף)עלי בזיליקום קצוציםעלי בזיליקום קצוצים2(חוֹרֶף)חומץ שמפניהחומץ שמפניה4ציפורן1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה2(חוֹרֶף)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)3kgsלובסטרים חיים כל אחד)לובסטרים חיים כל אחד)596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית טהורשמן זית טהור2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1גדולבצל, קצוץ דקבצל, קצוץ דק2(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה קצוציםעלי פטרוזיליה קצוצים3(חוֹרֶף)עלי פטרוזיליה קצוציםעלי פטרוזיליה קצוצים6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבן טחון טרימלח ופלפל לבן טחון טרי2שאלוט, קצוץ דקשאלוט, קצוץ דק2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ צדפות, ציר שרימפס או ציר לובסטרמיץ צדפות, ציר שרימפס או ציר לובסטר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טרגון קצוציםעלי טרגון קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עלי טרגון קצוצים דקעלי טרגון קצוצים דק3(חוֹרֶף)עלי טרגון קצוציםעלי טרגון קצוצים5עגבניות, עורות נייר הוסרו, קצוצים גסעגבניות, עורות נייר הוסרו, קצוצים גס3מקלותחמאה לא מלוחה קרה מאוד, חתוכה לקוביות קטנותחמאה לא מלוחה קרה מאוד, חתוכה לקוביות קטנות9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים רותחיםמים רותחים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה1 (קופסה של 14 אונקיות) תערובת ריזוטו ארוזה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקאווה (יין מבעבע ספרדי)קאווה (יין מבעבע ספרדי)

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים חייב להגיע גם למקום. סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו לה ויילונס ויילס ויגנס עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 33 דולר לבקבוק.
סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו לה ויילונס ויילס וינס
סמואל בילוד שאבלי פרמייר קרו לה ויילונס ויילס וינס
אשכולית ורודה על האף. התקדמות מורכבת החיך, החל טעמים באמצע החיך של עשב, אבנים רטובות, סיד עם מינרליות וגימור יבש.