לוסיה-לוסיה אורז מטוגן
גשו לסופר וקנו עגבניות צועניות, כורכום, מלח ופלפל כשרים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסיני. וזה אדיר. נסו לוסיה-לוסיה אורז מטוגן, מאפינס לוסיה, ו לחמניות זעפרן סנט לוסיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת סאוט גדולה מעל חום בינוני ומוסיפים את הצ ' וריסו. מבשלים את הנקניק עד מבושל דרך ופריך.
הסר את הנקניק מהמחבת, משאיר את השומן במחבת.
מוסיפים את שמן הבוטנים לשומן הצ ' וריסו ומוסיפים את זרעי הכמון ואת זרעי החרדל. הערה של קוק: היזהר! הזרעים יתחילו לצוץ. כאשר הזרעים מתחילים פופ, להוסיף את עלי קארי, אשר יהיה לגמגם מדי, אז תיזהר! לאחר מכן מוסיפים את הבצל, בוטנים, שום, כורכום ופפריקה, מטגנים עד הבצל רך וזהוב חום.
מוסיפים את העגבניות ואת הבמיה. מבשלים עד העגבניות רכות ורגשנות ואת במיה הוא רך.
בינתיים, במחבת קטנה, מחממים רסס של שמן זית על חום בינוני ומערבבים את הביצים.
מוסיפים את האורז המבושל לתערובת העגבניות ומערבבים. מבשלים עד שהאורז מתחמם. מערבבים את צ ' וריסו, ביצים מקושקשות, כוסברה קצוצה, ומיץ ליים. לטעום את התערובת ומתבלים במלח, ופלפל, לפי הטעם.