קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

לוקו מוקו

לוקו מוקו
לוקו מוקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בשר טחון, רוטב סויה, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה של Norecipes יש 1 אוהדים. , שהוא מוצק. נסו לוקו עבור מוקו: תערובת ולהאריך לוקו מוקו, לוקו מוקו, ו לוקו מוקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את בשר בקר טחון, panko, בצל, רוטב צדפות, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור לקערה ומערבבים עד בשילוב טוב, אבל לא להיות אגרסיבי מדי עם הערבוב שלך או שזה יהפוך את הקציצות צפופות מדי. מקלות אכילה עובדים ממש טוב לערבוב. לפצל את התערובת ל 4 חתיכות וליצור אותם 4 קציצות כי הם על 3/4 אינץ '(2 ס " מ) עבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב צדפותרוטב צדפות
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים מחבת sauté על חום בינוני עד חם, ולאחר מכן מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הקציצות ומטגנים עד שיש להם קרום חום בצד אחד (כ 2 1/2 דקות). הפוך את הקציצות ומטגנים עד שהם מבושלים דרך (עוד 2 1/2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
4
מעבירים את הקציצות לצלחת ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות, מטגנים עד הפטריות משחימים היטב. בעוד הפטריות מטוגנות מחממות מחבת נוספת, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הביצים ככל שתרצו.לדחוף את הפטריות לצדדים של המחבת ולהמיס את החמאה במרכז יחד עם הקמח. מטגנים את הרביכה עד חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
הסר את המחבת מהחום וקצף במניות הבשר, רוטב סויה ובורבון. לאחר התערובת חלקה וללא גושים, לשים אותו בחזרה על הכיריים ולהביא לרתיחה, בישול עד הרוטב הוא נחמד ועבה. כדי צלחת לוקו מוקו, הניח ראשון תלולית של אורז חם. למעלה עם קציצות בשר ואז מפזרים על קומץ שאלוט מטוגן. לכסות הכל עם רוטב פטריות ולאחר מכן העליון עם ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשרקציצות בשר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף