קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות2
ציון בריאות12
מגזין

לוקו מוקו

לוקו מוקו
לוקו מוקו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 43 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בשר טחון, רוטב סויה, רוטב צדפות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה של Norecipes יש 1 אוהדים. , שהוא מוצק. נסו לוקו עבור מוקו: תערובת ולהאריך לוקו מוקו, לוקו מוקו, ו לוקו מוקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את בשר בקר טחון, panko, בצל, רוטב צדפות, רוטב ווסטרשייר ופלפל שחור לקערה ומערבבים עד בשילוב טוב, אבל לא להיות אגרסיבי מדי עם הערבוב שלך או שזה יהפוך את הקציצות צפופות מדי. מקלות אכילה עובדים ממש טוב לערבוב. לפצל את התערובת ל 4 חתיכות וליצור אותם 4 קציצות כי הם על 3/4 אינץ '(2 ס " מ) עבה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
רוטב צדפותרוטב צדפות
(מומלץ: קטלינה)(מומלץ: קטלינה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאףסוכריות ג'לי פרוסות תפוזים חתוכות לפרוסות לאף
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מחממים מחבת sauté על חום בינוני עד חם, ולאחר מכן מוסיפים את השמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הקציצות ומטגנים עד שיש להם קרום חום בצד אחד (כ 2 1/2 דקות). הפוך את הקציצות ומטגנים עד שהם מבושלים דרך (עוד 2 1/2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
4
מעבירים את הקציצות לצלחת ולאחר מכן מוסיפים את הפטריות, מטגנים עד הפטריות משחימים היטב. בעוד הפטריות מטוגנות מחממות מחבת נוספת, מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הביצים ככל שתרצו.לדחוף את הפטריות לצדדים של המחבת ולהמיס את החמאה במרכז יחד עם הקמח. מטגנים את הרביכה עד חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
הסר את המחבת מהחום וקצף במניות הבשר, רוטב סויה ובורבון. לאחר התערובת חלקה וללא גושים, לשים אותו בחזרה על הכיריים ולהביא לרתיחה, בישול עד הרוטב הוא נחמד ועבה. כדי צלחת לוקו מוקו, הניח ראשון תלולית של אורז חם. למעלה עם קציצות בשר ואז מפזרים על קומץ שאלוט מטוגן. לכסות הכל עם רוטב פטריות ולאחר מכן העליון עם ביצה מטוגנת.
מרכיבים שתצטרך
קציצות בשרקציצות בשר
פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרפפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
אפונה גויה®אפונה גויה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי