קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות12
ציון בריאות11
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת גבינה מקדמיה שוקולד

עוגת גבינה מקדמיה שוקולד
עוגת גבינה מקדמיה שוקולד היא קינוח שמגיש 12. מנה אחת מכילה 925 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -79 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 22% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת כבדה, שוקולד לאפייה, אגוזי מקדמיה טחונים ופירורי רקיק שוקולד. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-30 דקות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 44% . מתכונים דומים: חטיפי עוגת גבינה מקדמיה שוקולד , עוגת גבינה שוקולד לבן עם אגוזי מקדמיה וקרמל , וכוסות עוגת גבינה מקדמיה שוקולד לבן - דלת פחמימות וללא גלוטן .

הוראות

1
בקערה קטנה מערבבים את פירורי הוופל, האגוזים והסוכר; מערבבים פנימה חמאה ותמצית שקדים. לחץ על החלק התחתון של 10 אינץ' משומן. תבנית קפיצית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
שבבי שוקולד ואגוזי מקדמיהשבבי שוקולד ואגוזי מקדמיה
שבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוציםשבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוצים
שבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוציםשבבי שוקולד לבן ואגוזי מקדמיה קצוצים
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
אופים ב-350 מעלות למשך 10 דקות. מצננים על רשת. מנמיכים את החום ל-325 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
במיקרוגל, ממיסים שוקולד לבן בעוצמה של 70% למשך דקה; לְרַגֵשׁ. מחממים במיקרוגל במרווחים נוספים של 10 עד 20 שניות, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
4
טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר, הקמח והוניל עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
דבש הדריםדבש הדרים
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להוסיף ביצים; מקציפים במהירות נמוכה רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
מוציאים 1 כוס ומניחים בצד. מערבבים שוקולד לבן מומס לתוך תערובת גבינת השמנת שנותרה; מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד לבןשוקולד לבן
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
7
יוצקים על הקרום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
8
במיקרוגל ממיסים שוקולד צ'יפס; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט. מערבבים פנימה תערובת גבינת שמנת שמורה; טיפה בכפות על המילוי.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
9
חותכים את המילוי בעזרת סכין כדי לסובב את תערובת השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
מניחים תבנית על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
11
אופים ב-325 מעלות למשך 55-60 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת במשך 10 דקות. העבירו בזהירות סכין סביב קצה התבנית כדי להשתחרר. מצננים עוד שעה.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
12
בסיר על אש נמוכה, ממיסים שוקולד חצי מתוק עם שמנת; מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
13
מורחים מעל עוגת גבינה. מצננים על רשת במשך 10 דקות. מקררים למשך 4 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
14
מקררים שאריות.
15
מקשטים בשברי שוקולד ואגוזי מקדמיה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולדשבבי שוקולד
חבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיהחבילה במנות נפרדות בקירור לבן צ'יפס מקדמיה בצק עוגיות אגוזי מקדמיה

יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes

ריזלינג בציר מאוחר, למברוסקו דולצ'ה וסאוטרנס הם בחירה מצוינת לעוגת גבינה. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. הריזלינג של Angel Late Harvest עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
Angel Late Harvest ריזלינג
Angel Late Harvest ריזלינג
האנג'ל של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנבצר מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלילים ומתוקים.