המתכון לזניה איטלקית קלאסית יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. למנה העיקרית הזו יש 1385 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.75 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת ריקוטה, בצל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו לזניה איטלקית קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בסיר של 2 ליטר ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע היווצרות גושים. ממשיכים לבשל ולהקציף על אש בינונית עד שהרוטב סמיך, חלק וקרמי, כ -10 דקות. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסירים מהאש ומוסיפים את אגוז המוסקט ורוטב העגבניות. מערבבים עד לאיחוד טוב ובודקים תיבול. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3
במחבת מטוגנת מחממים שמן זית כתית מעולה. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבקר הטחון ומתבלים במלח ופלפל. בשר חום, שובר גושים גדולים, עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסירים מהאש ומסננים עודפי שומן. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
5
בקערה בינונית מערבבים היטב את הריקוטה והביצים. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגה
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מורחים 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את יריעות הפסטה זו לצד זו, מכסים את תחתית תבנית האפייה. מורחים באופן שווה שכבה מכל תערובת הריקוטה ואז שכבה מכל התרד. מסדרים שכבה נוספת של יריעות פסטה ומורחים מעל את כל הבקר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
לפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים 1/2 את גבינת המוצרלה על גבי הבקר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מורחים עוד 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את השכבה האחרונה של יריעות הפסטה ומעליהם נותרו גבינות בכמל, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
תפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
חותכים את 2 כפות החמאה הנותרות לקוביות בגודל 1/4 אינץ ' ולזניה עליונה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
מרפדים נייר אפייה גדול בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מניחים צלחת לזניה על גבי, מכסים ומניחים על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהחלק העליון מבעבע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר את המכסה והמשיך לאפות כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בסיר תבשיל גדול או הולנדי מעל, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד שהם רכים ושקופים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
15
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
16
קולים עד שכל הירקות רכים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
17
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
18
הסר עלי דפנה ובדוק אם יש תיבול. אם הרוטב עדיין טעים חומצי, הוסיפו חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי לעגל את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
מוסיפים 1/2 את רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. ממשיכים עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
20
אם לא משתמשים בכל הרוטב, הניחו לו להתקרר לחלוטין ושפכו מנות 1 עד 2 כוסות לשקיות ניילון במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -44 דולר לבקבוק.
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
צבע אדום אודם בהיר. על האף הערות של אוכמניות, עור, דובדבנים ודומדמניות אדומות עם מגע של שוש, גרפיט וטבק. טאנינים מתוקים ומתמידים.