קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

לזניה איטלקית קלאסית

לזניה איטלקית קלאסית
המתכון לזניה איטלקית קלאסית יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך בערך 1 שעה ו -15 דקות. למנה העיקרית הזו יש 1385 קלוריות, 61 גרם חלבון, ו 97 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 4 מנות.75 דולר למנה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -72 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם גבינת ריקוטה, בצל, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. עם כפית ציון 97%, המנה הזו מדהימה. נסו לזניה איטלקית קלאסית, לזניה קלאסית, ו לזניה קלאסית (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
בסיר של 2 ליטר ממיסים 5 כפות חמאה על אש בינונית. כאשר החמאה נמסה לחלוטין, מוסיפים את הקמח ומקציפים עד לקבלת תערובת חלקה, כ -2 דקות. מוסיפים את החלב בהדרגה, תוך הקצפה מתמדת כדי למנוע היווצרות גושים. ממשיכים לבשל ולהקציף על אש בינונית עד שהרוטב סמיך, חלק וקרמי, כ -10 דקות. הרוטב צריך להיות עבה מספיק כדי מעיל האחורי של כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסירים מהאש ומוסיפים את אגוז המוסקט ורוטב העגבניות. מערבבים עד לאיחוד טוב ובודקים תיבול. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
3
במחבת מטוגנת מחממים שמן זית כתית מעולה. כשכמעט מעשנים מוסיפים את הבקר הטחון ומתבלים במלח ופלפל. בשר חום, שובר גושים גדולים, עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מסירים מהאש ומסננים עודפי שומן. מניחים בצד ומאפשרים להתקרר לחלוטין.
5
בקערה בינונית מערבבים היטב את הריקוטה והביצים. מתבלים במלח ופלפל. הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לפי עוגהלפי עוגה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
בתחתית תבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ ' מורחים 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את יריעות הפסטה זו לצד זו, מכסים את תחתית תבנית האפייה. מורחים באופן שווה שכבה מכל תערובת הריקוטה ואז שכבה מכל התרד. מסדרים שכבה נוספת של יריעות פסטה ומורחים מעל את כל הבקר הטחון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
לפי עוגהלפי עוגה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מפזרים 1/2 את גבינת המוצרלה על גבי הבקר.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
מורחים עוד 1/3 מרוטב הבשמל. מסדרים את השכבה האחרונה של יריעות הפסטה ומעליהם נותרו גבינות בכמל, מוצרלה ופרמזן.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
חותכים את 2 כפות החמאה הנותרות לקוביות בגודל 1/4 אינץ ' ולזניה עליונה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
10
מרפדים נייר אפייה גדול בנייר אלומיניום.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
11
מניחים צלחת לזניה על גבי, מכסים ומניחים על המדף האמצעי של התנור ואופים עד שהחלק העליון מבעבע, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר את המכסה והמשיך לאפות כ -15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
בסיר תבשיל גדול או הולנדי מעל, מחממים שמן על אש בינונית גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
14
מוסיפים בצל ושום ומקפיצים עד שהם רכים ושקופים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
15
מוסיפים סלרי וגזר ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
16
קולים עד שכל הירקות רכים, בערך 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
17
מוסיפים עגבניות ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה במשך שעה 1 או עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
18
הסר עלי דפנה ובדוק אם יש תיבול. אם הרוטב עדיין טעים חומצי, הוסיפו חמאה לא מלוחה, 1 כף בכל פעם כדי לעגל את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
מוסיפים 1/2 את רוטב העגבניות לקערה של מעבד מזון. תהליך עד חלקה. ממשיכים עם רוטב העגבניות שנותר.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
20
אם לא משתמשים בכל הרוטב, הניחו לו להתקרר לחלוטין ושפכו מנות 1 עד 2 כוסות לשקיות ניילון במקפיא. זה יקפא עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה

מרכיבים

2קילוגרםאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול1גזר, קצוץגזר, קצוץ1מעקבסלרי, קצוץסלרי, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סדיני לזניה, מבושל אל דנטהסדיני לזניה, מבושל אל דנטה2עלי דפנה יבשיםעלי דפנה יבשים3largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון צ'אקבשר טחון צ'אק1צביטהקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טריקמצוץ אגוז מוסקט מגורד טרי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה1קטןבצל, קצוץבצל, קצוץ596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל לבןמלח ופלפל לבן6ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמוצרלה גרוסהמוצרלה גרוסה567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חבילות כל) תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט יבשחבילות כל) תרד קצוץ קפוא, מופשר וסחוט יבש4(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, אופציונליחמאה ללא מלח, אופציונלי5(חוֹרֶף)חמאה לא מלוחה, בתוספת 2 כפות ללזניהחמאה לא מלוחה, בתוספת 2 כפות ללזניה9466 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחלב מלא בטמפרטורת החדרחלב מלא בטמפרטורת החדר

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו ורדיצ ' יו הם הבחירות המובילות שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרווה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -44 דולר לבקבוק.
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
פוג ' רינו קיאנטי קלאסיקו בוגיאלה ריסרבה
צבע אדום אודם בהיר. על האף הערות של אוכמניות, עור, דובדבנים ודומדמניות אדומות עם מגע של שוש, גרפיט וטבק. טאנינים מתוקים ומתמידים.