לזניה בולונז הוא רוטב המגיש 8. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 694 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 36 גרם שומן. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. אם יש לך pancetta, מספיק אטריות לזניה לעשות ארבע שכבות בתבנית אפייה 13x, נקניק הקרקע, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו לזניה בולונז, לזניה בולונז, ו לזניה בולונז.
הוראות
1
הכן את רוטב הבשר הבולונז
מרכיבים שתצטרך
בולונז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1
מערבבים פנקטה, בצל, סלרי וגזר במחבת סאוטה עם חמאה ומבשלים על חום בינוני עד בצל הופך זהב חיוור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הבשר, בשר חזיר, נקניק כדי soffritto, ולהגדיל את החום גבוה; לבשל עד השחמה.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 מערבבים עגבניות, מביאים לרתיחה ולהפחית את החום בינוני. מבשלים מעל חום בינוני במשך 15 דקות. אם אתה משתמש עגבניות שימורים שלמים, לשבור אותם כפי שאתה מוסיף אותם לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שימורים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
מוסיפים חלב ומתבלים במלח ים. ואז להנמיך את החום ולתת להתבשל במשך 2 ו 1/2 שעות. מערבבים לפחות כל 20 דקות. בכל פעם שהרוטב מתבשל עד לנקודה שהוא נדבק לתחתית המחבת, פשוט להוסיף 1/4 כוס מים לגרד את חתיכות השחמה מלמטה ולהמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
הפוך את רוטב בשמל
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
5 הפוך את רו:
8
מחממים את החלב עד שכמעט רותחים במחבת רוטב תחתית כבדה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
במחבת נפרדת ממיסים את החמאה הלא מלוחה עם הקמח על אש נמוכה. מערבבים במהירות עם כף. מבשלים את זה במשך 1 דקה ולאחר מכן להסיר מהחום. (ראה ויקיפדיה על רוטב בשמל לקבלת מידע נוסף על רוטב זה.)
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
6 לאט מוסיפים חצי מהחלב לרובה: מוסיפים לאט חצי מהחלב החם לתערובת החמאה והקמח. במהלך תהליך זה מערבבים כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
11
מוסיפים את החלב שנותר, מעבים את הרוטב: מחזירים את החלב, החמאה, תערובת הקמח לחום נמוך עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12
מוסיפים את החלב שנותר לאט תוך ערבוב עובד אותו לתוך הרוטב מעובה. המשך לערבב עד שזה מגיע לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
13
8 העונה, מערבבים: מתבלים עם קצת מלח ים, וממשיכים לערבב עד עקביות נכונה התפתחה. אם כל גושים טופס, להכות אותם במהירות עם מקצף עד שהם מתמוססים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
14
הסר מהחום.
15
הכינו את הלזניה
16
9 מבשלים את האטריות לזניה: מחממים תנור ל 191°. מבשלים את הלזניה על פי ההוראות. כ 8 דקות ב 6 ליטרים של מים מלוחים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
מסננים, לשטוף עם מים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
18
להניח את הנודלס לזניה בודדים על מגבות מטבח, לא נוגע ללב, אז הם לא נדבקים זה לזה בזמן שאתה שכבת התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
1
מורחים קצת שמן זית סביב החלק הפנימי של תבנית אפייה 13x9 אינץ'. ודא תבנית האפייה שלך היא לא תגובתי-pyrex או נירוסטה. אין להשתמש במחבת אלומיניום כפי שהוא יגיב עם החומציות של הרוטב ולהרוס את הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
שים שכבה של אטריות לזניה למטה ראשון.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
3
שכבה על שליש מהרוטב הבולונז, ואז שליש מהרוטב בשמל.
מרכיבים שתצטרך
בולונז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4
מפזרים עם פרמזן מגורר. חזור פעמיים נוספות. למעלה עם שכבה סופית של אטריות ומפזרים פרמזן מגורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
אופים: אוהל התבשיל בנייר אלומיניום. שים לזניה לתוך המתלה האמצעי של תנור מחומם מראש 375°f.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
אופים במשך 20-30 דקות, עד העליון מתחיל לקבל השחמה קלה.