לזניה דרום-מערבית דורשת בערך 2 שעות ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 730 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו צ'ילי, אטריות לזניה לא מבושלות, פלפלים חלפיניו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. . נסו לזניה דרום-מערבית., לזניה דרום-מערבית., ו כריך רייצ'ל הדרום מערבי עם סלט כרוב דרומי: אתגר הסוגר הנועז ביותר של ראש חזיר בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את העגבניות, צ ' ילי ירוק, jalapenos, בצל, שום, כוסברה, וכמון בסיר גדול. מבשלים מעל חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד הבצל רך, על 45 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי ירוק
פלפל חלפיניו
עלי וגבעולי כוסברה
עגבנייה
שום
כמון
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים בצ ' וריסו. מבשלים ומערבבים עד שהצ ' וריסו מתפורר, ומשחימים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
4
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מערבבים יחד את גבינת ריקוטה וביצים. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
כדי להרכיב, להפיץ 1/3 של רוטב עגבניות בחלק התחתון של צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
מורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מורחים את הנקניק על רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות
נקניק
מורחים
7
יוצקים 1/2 מהרוטב הנותר על הנקניק ומפזרים 1/2 מהגבינה הגרוסה על גבי הרוטב. מסדרים שכבה של אטריות לאורך הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
פסטה
נקניק
רוטב
8
מורחים את תערובת גבינת הריקוטה על האטריות ומניחים שכבה נוספת של אטריות על הריקוטה. למעלה עם רוטב העגבניות שנותר וגבינה מגורסת. מכסים בנייר כסף: כדי למנוע דבק, או לרסס בנייר כסף עם תרסיס בישול, או לוודא את נייר הכסף לא לגעת בגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
גבינת ריקוטה
תרסיס בישול
רוטב עגבניות
פסטה
מורחים
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
9
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
10
הסר נייר כסף, ואופים עד העליון הוא השחמה, על 15 עד 30 דקות.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.