לזניה לחמניות קופצים
לזניה רול קופצים דורש בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 3 מנות. מנה אחת מכילה 438 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פטרוזיליה, אטריות לזניה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 56%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון לחמניות לזניה, לזניה לחמניות קופצים, ו לזניה לחמניות קופצים.
הוראות
במחבת מבשלים בקר, בצל ושום עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מוסיפים עגבניות, מלח, אורגנו וקאיין; מבשלים במשך 10 דקות.
כף מחצית מרוטב הבשר ל -9 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
שלב גבינת קוטג', גבינת פרמזן, ביצה, פטרוזיליה ואבקת בצל; מורחים 1/4 כוס על כל אטריות. מגלגלים בזהירות ומניחים בצד התפר כלפי מטה מעל רוטב בשר. למעלה עם רוטב בשר שנותר.
מפזרים גבינת מוצרלה. מכסים ואופים בחום של 375 זוגות 30-35 דקות או עד שהם מחוממים.
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
ניתן לשלב לחמניות לזניה עם קיאנטי, מונטפולצ 'יאנו וסנג' ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשר, עופות וגבינות קשות.