קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה לטינית

לזניה לטינית
מתכון לזניה לטינית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 48 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו אם יש לכם ארבע גבינות מקסיקניות, גבינת ריקוטה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דגים בסגנון לטיני, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור נקניק לחתיכות בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
3
ניקוז; להחזיר נקניק לתנור הולנדי. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים ברוטב פסטה, כוסברה, צ ' ילי; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, קצפת וביצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5
כפית 1 תערובת רוטב לתוך מחבת משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה עם 4 אטריות לזניה. למעלה עם חצי מתערובת גבינת ריקוטה, שליש מתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה, ושליש מתערובת הרוטב הנותרת. חזור על שכבות פעם אחת, מתחיל עם אטריות. למעלה עם הנותרים 4 אטריות, תערובת רוטב, תערובת גבינה מגורר. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גבינה מקסיקנית גרוסהתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה
תערובת גבינה גרוסהתערובת גבינה גרוסה
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
אופים ב 375 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.