לזניה לטינית
מתכון לזניה לטינית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 48 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו אם יש לכם ארבע גבינות מקסיקניות, גבינת ריקוטה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דגים בסגנון לטיני, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור נקניק לחתיכות בזמן הבישול.
ניקוז; להחזיר נקניק לתנור הולנדי. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים ברוטב פסטה, כוסברה, צ ' ילי; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, קצפת וביצים עד חלקה.
כפית 1 תערובת רוטב לתוך מחבת משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה עם 4 אטריות לזניה. למעלה עם חצי מתערובת גבינת ריקוטה, שליש מתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה, ושליש מתערובת הרוטב הנותרת. חזור על שכבות פעם אחת, מתחיל עם אטריות. למעלה עם הנותרים 4 אטריות, תערובת רוטב, תערובת גבינה מגורר. מכסים בנייר אלומיניום.
אופים ב 375 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד זהב תוסס.
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.