קושימומחה
מוכן ב1 ש, 48 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה לטינית

לזניה לטינית
מתכון לזניה לטינית יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו 48 דקות. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 1083 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. גשו לסופר וקנו אם יש לכם ארבע גבינות מקסיקניות, גבינת ריקוטה, קצפת, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מרק דגים בסגנון לטיני, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מבשלים נקניק בתנור הולנדי על חום בינוני 8 עד 10 דקות או עד הבשר הוא כבר לא ורוד, לשבור נקניק לחתיכות בזמן הבישול.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
ניקוז; להחזיר נקניק לתנור הולנדי. להפחית את החום בינוני נמוך. מערבבים ברוטב פסטה, כוסברה, צ ' ילי; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מערבבים יחד גבינת ריקוטה, קצפת וביצים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
כפית 1 תערובת רוטב לתוך מחבת משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה עם 4 אטריות לזניה. למעלה עם חצי מתערובת גבינת ריקוטה, שליש מתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה, ושליש מתערובת הרוטב הנותרת. חזור על שכבות פעם אחת, מתחיל עם אטריות. למעלה עם הנותרים 4 אטריות, תערובת רוטב, תערובת גבינה מגורר. מכסים בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גבינה מקסיקנית גרוסהתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה
תערובת גבינה גרוסהתערובת גבינה גרוסה
אטריות לזניהאטריות לזניה
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
אופים ב 375 במשך 45 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות או עד זהב תוסס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו לעמוד 20 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקאסלוסט קיאנטי קלאסיקו ריסרבה עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
Casaloste קיאנטי Classico Riserva
צבע אדום אודם אינטנסיבי. זר הפרחים משלב ניחוחות פירותיים אופייניים של סנג ' ובזה (כגון אוכמניות, מרסקה בשלה, שזיף) עם הערות אלגנטיות של עץ. על החיך הוא קטיפתי והרמוני עם איזון מעולה בין חומציות טאנינים מתוקים. יישון יין, נותן את המיטב מהשנה ה -5 לאחר היבוליםזה הולך עם בשר אדום בגריל. ההרמוניה שלה ואת הטיפוסיות הם גם מרומם בצורה מושלמת על ידי גבינות מיושנות.