לזניה מקסיקנית אהובה
לזניה מקסיקנית מועדפת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 422 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. אם יש לכם צ'יפס טורטיה, פלפל, שעועית מטוגנת וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב טורטיות קמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינמון סוכר צ'יפס כמו קינוח. 207 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 55%. הציון הזה די טוב. נסו הלזניה האהובה עלינו בסגנון מקסיקני, לחמניות לזניה מועדפות, ו לזניה ירקות אהובים על המשפחה (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר ובצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מסננים. מערבבים פנימה את הסלסה, השעועית, רוטב האנצ 'ילדה, הצ' ילי, תיבול הטאקו והפלפל; מחממים.
מורחים 1 כוס תערובת בשר בתוך 13-ב משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
שכבה עם שתי טורטיות, שליש מתערובת הבשר שנותרה ו -1 כוס גבינה. חזור על שכבות. למעלה עם טורטיות הנותרים תערובת בשר.
מכסים ואופים בחום של 375 מעלות למשך 30 דקות. לחשוף; מפזרים גבינה שנותרה ומעליהם צ ' יפס טורטיה.
אופים 10-15 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
מקשטים בזיתים, גוואקמולי, עגבניות ושמנת חמוצה אם רוצים.