לזניה מרושלת דורשת בערך 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 886 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות משומר, parmigiano-רג'יאנו, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 76%. מתכונים דומים: לזניה מרושלת, Chori-Joes מרושל (Chorizo מרושל Joes), ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה מעל חום בינוני. לשבור את כל יריעות הפסטה לתוך לא סדיר, גדול יותר חתיכות בגודל ביס יחיד. מלח את המים, ולאחר מכן להוסיף את הפסטה ומבשלים קצת ביישן של אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
פסטה
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
מסננים ומניחים בצד בקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מחממים את שמן זית כתית מעולה בסיר תחתית כבד או מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
סיר
5
מוסיפים את הבשר, לוחצים אותו לשכבה זוגית ומחממים אותו במשך 3 עד 4 דקות לפני המעבר. להפוך את הבשר ולהוסיף את הבצל וגזר מגורר. מערבבים ומבשלים כמה דקות כדי לרכך, ולאחר מכן מוסיפים את השום, עלי דפנה, מלח ופלפל, לפי הטעם, ואת הקינמון. מבשלים כמה דקות, ואז מערבבים את רסק העגבניות, מחכים 1 דקה ואז מוסיפים את היין. להפחית עוד דקה, ואז להוסיף את העגבניות, לשבור אותם כפי שאתה מערבבים. להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף את בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רסק עגבניות
עלי דפנה
קינמון
עגבנייה
גזר
שום
בצל
באזיל!
בשר
יין
6
בעוד הרוטב מתבשל, בסיר רוטב בינוני, ממיסים את החמאה על אש בינונית ומקציפים בקמח. מבשלים 1 דקה, ואז לטאטא בחלב ואגוז מוסקט, ומתבלים עם מלח, פלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מוסקט
פלפל
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
מלח
ציוד שתשתמש בו
סיר
מקציף
7
בואו לבשל במשך כמה דקות כדי להתעבות, ואז מערבבים ב 1/2 כוס גבינה מגוררת ולכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
8
תחמם מטלית.
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
9
מוסיפים את רוטב הבשר לקערה עם הפסטה וזורקים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
רוטב
בשר
ציוד שתשתמש בו
קערה
10
שכבת מחצית הפסטה למחבת לזניה ולפזר עם גושים של גבינת ריקוטה טרי. למעלה עם פסטה שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת ריקוטה
פסטה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
11
יוצקים את הרוטב הלבן על הפסטה ומפזרים את 1 כוס הגבינה המגורדת הנותרת מעל. שים תחת המטגן לחום ובועה.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הקסטלאני קיאנטי אנאטה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 14 דולר לבקבוק.