אם יש לכם בצל, עגבניות, סדינים לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פפרוני, רול - אפ לזניה עם פפרוני., ו רול - אפ לזניה עם פפרוני. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
מרתיחים 6 ליטרים של מים, מוסיפים קמצוץ של מלח ומבשלים את הפסטה כמעט עשה, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מסירים מהמים ומזעזעים באמבט קרח.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
4
בסיר בינוני, מוסיפים את הפפרוני והטחון על אש בינונית עד פריך, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
הסר מהחום ולנקז על מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
6
בתבנית או צלחת אפייה של 10 על 14 על 3 אינץ', יוצקים 1 כוס של רוטב העגבניות בתחתית ומסביב לצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
7
שכבת סדינים לזניה על החלק התחתון של המחבת, חופפים על ידי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
תוסיף שליש מהריקוטה ורבע ממוצרלה, נקניק, פפרוני ופרמזן. כפית 1 כוס רוטב עגבניות מעל. חזור על זה עוד פעמיים.
על הסדין העליון, לסיים עם כוס הנותרים של רוטב עגבניות, מוצרלה, נקניק פפרוני ואבק עם פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 פאונד גבינת ג'ק פלפל, מגוררת
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת זרלה מגוררת חלקית
10
אופים עד בועות הגבינה סביב הקצוות ואת החלק העליון נמס חום זהוב בהיר, על 45 דקות. אם אופים את התבשיל מהמקפיא, מוסיפים 15 עד 20 דקות לזמן הבישול, או עד שהוא מבעבע. לכסות באופן רופף עם נייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ
11
הסר מהתנור; תן לשבת במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
12
חותכים ומגישים מיד עם יותר רוטב, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
13
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
14
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית עד נמוכה עד שקופה, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
15
מוסיפים את השום ומבשלים עד כמעט חום, כ 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
16
מוסיפים את הבזיליקום והאורגנו וממשיכים לבשל עוד 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מגניבים ומאחסנים במקרר עד מוכן לשימוש.