לזניה משובצת פפרוני של Blazy
אם יש לכם בצל, עגבניות, סדינים לזניה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פפרוני, רול - אפ לזניה עם פפרוני., ו רול - אפ לזניה עם פפרוני. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
מרתיחים 6 ליטרים של מים, מוסיפים קמצוץ של מלח ומבשלים את הפסטה כמעט עשה, על 7 דקות.
מסירים מהמים ומזעזעים באמבט קרח.
בסיר בינוני, מוסיפים את הפפרוני והטחון על אש בינונית עד פריך, כ -10 דקות.
הסר מהחום ולנקז על מגבת נייר.
בתבנית או צלחת אפייה של 10 על 14 על 3 אינץ', יוצקים 1 כוס של רוטב העגבניות בתחתית ומסביב לצדדים.
שכבת סדינים לזניה על החלק התחתון של המחבת, חופפים על ידי 1/2 אינץ'.
תוסיף שליש מהריקוטה ורבע ממוצרלה, נקניק, פפרוני ופרמזן. כפית 1 כוס רוטב עגבניות מעל. חזור על זה עוד פעמיים.
על הסדין העליון, לסיים עם כוס הנותרים של רוטב עגבניות, מוצרלה, נקניק פפרוני ואבק עם פרמזן.
אופים עד בועות הגבינה סביב הקצוות ואת החלק העליון נמס חום זהוב בהיר, על 45 דקות. אם אופים את התבשיל מהמקפיא, מוסיפים 15 עד 20 דקות לזמן הבישול, או עד שהוא מבעבע. לכסות באופן רופף עם נייר כסף אם זה בראונינג מהר מדי.
הסר מהתנור; תן לשבת במשך 15 דקות.
חותכים ומגישים מיד עם יותר רוטב, אם תרצה.
בסיר בינוני מחממים את שמן הזית.
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית עד נמוכה עד שקופה, כ -20 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עד כמעט חום, כ 10 דקות. לאחר מכן, מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 30 דקות על אש נמוכה עד בינונית.
מוסיפים את הבזיליקום והאורגנו וממשיכים לבשל עוד 30 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מגניבים ומאחסנים במקרר עד מוכן לשימוש.