. אם יש לך נקניק, גבינת שמנת פילדלפיה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד טקסס טוסט אתה יכול לעקוב אחר מנה עיקרית זו עם פודינג לחם שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכונים דומים: לזניה נקניק ופלפלים, נקניק איטלקי ופלפלים לזניה רול-אפים, ו לזניה עם נקניק עסיסי, פלפלים ובצל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
נקניק חום עם בצל ופלפלים. בינתיים, לנצח גבינת שמנת וחלב עם מיקסר עד מעורבב היטב.
לנקז נקניק; לחזור למחבת. מערבבים רוטב ספגטי, מים ואורגנו לרוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטה
פחיות) מרק עוף דל נתרן
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מורחים 1/3 של רוטב בשר על החלק התחתון של צלחת אפייה 13x9 אינץ'; מכסים עם אטריות 3 וחצי תערובת גבינת שמנת. למעלה עם 3 אטריות, חצי רוטב בשר הנותרים 3 אטריות. מכסים בשכבות של תערובת גבינת שמנת נותרת, אטריות, רוטב בשר וגבינה שמורה. מכסים בנייר כסף מרוסס בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 27 דולר.