לזניה נקניקיות איטלקית
לזניה של נקניקיות איטלקיות עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף המנות העיקריות שלך. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 31 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 597 קלוריות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 24% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכלמתכונים יש 8 אוהדים. גשו לסופר וקנו תיבול, תיבול יווני, אבקת שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה ו 30 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל ים תיכוני. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: לזניה נקניקיות איטלקית, לזניה נקניקיות איטלקית, ו לזניה נקניקיות איטלקית.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מביאים סיר גדול של מים 1 כפית מלח לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במים הרותחים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, בערך 8 דקות.
מסננים ושוטפים במים קרים.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה ומערבבים פנימה נקניק איטלקי. מבשלים ומערבבים עד שהנקניקייה מתפוררת, שחומה באופן שווה, וכבר לא ורודה, בערך 10 דקות.
מסננים וזורקים עודפי שומן.
מוסיפים קוביות עגבניות, רוטב עגבניות, 1 כף תיבול איטלקי, 1 כף תיבול יווני, 1 כף אורגנו, 1 כף בזיליקום, 1 כף פטרוזיליה, 1 כף טימין, 1 כפית רוזמרין, 1 כף אבקת שום ו -1 כפית מלח; מערבבים היטב. מבשלים עד שהטעמים מתערבבים, כ -20 דקות.
מניחים בצד 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מערבבים את גבינת המוצרלה שנותרה עם 1 כפית תיבול איטלקי, 1 כפית תיבול יווני, 1 כפית אורגנו, 1 כפית בזיליקום, 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית טימין ו -1 כפית רוזמרין בקערה גדולה.
כף שכבה של רוטב בשר לתחתית תבנית אפייה מזכוכית בגודל 9 על 13 אינץ'; מניחים 3 עד 4 אטריות לזניה על גבי שכבת רוטב הבשר.
מורחים שכבה נוספת של רוטב בשר על אטריות לזניה; מפזרים שכבה מגבינת המוצרלה המתובלת. חזור על השכבות עם שאר החומרים והקדרה העליונה עם 1/2 כוס גבינת מוצרלה רגילה שמורה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה נמסה, 30 עד 40 דקות.
תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.