לזניה עם נקניק ותרד מוקרם
נקניק שמנת לזניה תרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 517 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה, נקניק חזיר מתובל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: לזניה תרד ונקניק, ארבע גבינה נקניק & לזניה תרד, ו לזניה נקניק תרד וטורקי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת מעל חום בינוני, לבשל את הנקניק עד חום שווה.
מסננים, ומערבבים ברוטב תרד ואלפרדו. מתבלים עם פלפל. המשך לבשל עד תרד ורוטב מחוממים דרך.
בקערה, מערבבים את גבינת הצ ' דר, גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן וביצה.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', שכבה 1/3 של תערובת הנקניק, 1/3 של האטריות, ו 1/3 של תערובת הגבינה. חזור על שכבות פעמיים, העליון עם גבינת מוצרלה.
מכסים, ואופים 45 דקות בתנור שחומם מראש.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.