קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

לזניה עם נקניק רביולי מראש

לזניה עם נקניק רביולי מראש
לזניה עם נקניק רביולי מראש עשויה להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 644 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם נקניק חזיר בתפזורת, רביולי מלא גבינה, רוטב פסטה עגבניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות ו-30 דקות. מתכונים דומים: לזניה של רביולי טורקי מוכן מראש, רביולי ולזניה ונקניקיות, ו לזניה רביולי נקניק.

הוראות

1
במחבת 10 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בתבנית אפיית זכוכית ungreased 13x9 אינץ ' (3 ליטר), מורחים 1/2 כוס של רוטב הפסטה. מסדרים שכבה אחת של רביולי קפוא על רוטב; באופן שווה לשפוך 1 כוס רוטב פסטה מעל רביולי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
3
מפזרים באופן שווה עם 1 1/2 כוסות נקניק ו 1 כוס גבינת מוצרלה. חזור על שכבות עם רביולי הנותרים, רוטב פסטה ונקניק.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
רוטב פסטהרוטב פסטה
רביולירביולי
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מכסים בחוזקה בנייר כסף; מקררים לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
אופים מכוסה 45 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר רדיד; מפזרים הנותרים 1/2 כוסות מוצרלה וגבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
אופים כ 15 דקות יותר או עד גבינה מותכת לזניה חם במרכז.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לרביולי. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.