קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לזניה עצלה II

לזניה עצלה II
מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: לזניה עצלנית, לזניה עצלנית, ו לזניה עצלנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
במחבת מעל חום בינוני, בשר טחון חום עם בצל; מסננים שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצקים רוטב ספגטי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מורחים מספיק רוטב ובשר כדי לכסות את התחתית ולשים שכבה של רביולי למטה מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים שכבה של רוטב וגבינה בדיוק כמו שהיית עושה עם לזניה רגילה. שמור שכבות ולסיים עם רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.