לזניה פולנטה ירקות
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את 'מגנאן פולנטה ירק'. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . גשו לסופר וקנו פלפל, שן שום, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה פולנטה, ו לזניה פולנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. חם 3 כפות. שמן צמחי מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף 1 בצל פרוס 1 פלפל אדום פרוס; לטגן עד מרכך, 5 דקות.
להוסיף 1 שן שום טחון, 2 קישואים פרוסים 2 סקווש צהוב פרוס; לבשל, ערבוב, עד ירקות הם במכרז ולהתחיל חום, 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
ערפל 8 אינץ', צלחת אפייה מרובעת עם ספריי בישול.
חותכים צינור 17 אונקיה של פולנטה מוכנה ל 18 פרוסות.
מורחים 1/2 כוס jarred רוטב מרינרה בתחתית המנה. למעלה עם 9 פרוסות של פולנטה, ואז חצי תערובת ירקות.
מפזרים 1 גביע מגורר גבינה איטלקית תערובת על ירקות. חזור על שכבות, מתחיל עם רוטב, ואחריו פולנטה, ואז ירקות ולאחר מכן גבינה.
אופים עד מחומם דרך, גבינה מותכת בועות רוטב, 35 דקות.
תן לנוח 10 דקות לפני ההגשה.