קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו

לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו
המתכון קלוי Portobello ו Prosciutto לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. אם יש לך שאלוט, פרושוטו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו, ו Portobello-המבורגרים פרושוטו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מברשת מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן זית. לזרוק פטריות עם 2 כפות שמן זית בקערה גדולה מעיל. מסדרים פטריות, צד זימים למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד מכרז, כ -45 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
4
חותכים פטריות לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
5
בינתיים, חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
הוסף prosciutto; sauté עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים שאלוט, רוזמרין, ותימין. מבשלים עד שאלוט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. (פטריות ותערובת פרושוטו שאלוט יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד וצינה).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
הסר מהחום.
3
בואו לעמוד 10 דקות; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
להקציף בקמח; מערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
להקציף בתערובת חלב חם; להביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
7
הסר מהחום; מערבבים בגרוייר, פרמזן ואגוז מוסקט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
GruyereGruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט אבל מבושל מעט (אטריות יסיימו בישול בתנור).
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
לנקז שוב; טפיחה יבשה.
4
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של צלחת מוכנה. מסדרים 1/3 של אטריות על רוטב, חופפים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
6
מורחים על רוטב 1 2/3 כוסות על אטריות. לארגן 1/2 של פטריות על רוטב. פיזור 1/2 של תערובת פרושוטו על פטריות. מסדרים 1/2 של אטריות שנותרו על פטריות, חופפים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
7
מורחים 1 2/3 כוסות רוטב על אטריות. מסדרים את שאר הפטריות על גבי רוטב, מפזרים פרושוטו שנותר, ומעל עם אטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
8
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות, מפזרים גבינת פרמזן, ונקודה עם חמאה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
10
אופים לזניה עד העליון הוא חום זהוב ורוטב מבעבע, על 45 דקות (על 1 שעה אם בקירור).
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
11
בואו לעמוד 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.