המתכון קלוי Portobello ו Prosciutto לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. אם יש לך שאלוט, פרושוטו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו, ו Portobello-המבורגרים פרושוטו.
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן זית. לזרוק פטריות עם 2 כפות שמן זית בקערה גדולה מעיל. מסדרים פטריות, צד זימים למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד מכרז, כ -45 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4
חותכים פטריות לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
בינתיים, חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף prosciutto; sauté עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
7
מוסיפים שאלוט, רוזמרין, ותימין. מבשלים עד שאלוט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. (פטריות ותערובת פרושוטו שאלוט יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד וצינה).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט אבל מבושל מעט (אטריות יסיימו בישול בתנור).
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של צלחת מוכנה. מסדרים 1/3 של אטריות על רוטב, חופפים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
6
מורחים על רוטב 1 2/3 כוסות על אטריות. לארגן 1/2 של פטריות על רוטב. פיזור 1/2 של תערובת פרושוטו על פטריות. מסדרים 1/2 של אטריות שנותרו על פטריות, חופפים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
7
מורחים 1 2/3 כוסות רוטב על אטריות. מסדרים את שאר הפטריות על גבי רוטב, מפזרים פרושוטו שנותר, ומעל עם אטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
8
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות, מפזרים גבינת פרמזן, ונקודה עם חמאה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
9
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים לזניה עד העליון הוא חום זהוב ורוטב מבעבע, על 45 דקות (על 1 שעה אם בקירור).