קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות22
מגזין

לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו

לזניה פורטובלו קלויה ופרושוטו
המתכון קלוי Portobello ו Prosciutto לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 665 קלוריות. אם יש לך שאלוט, פרושוטו, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: לזניה פטריות חצילים ופורטובלו קלויים, לזניה של ירקות צלויים ופרושוטו ברוטב אלפרדו, ו Portobello-המבורגרים פרושוטו.

הוראות

1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מברשת מסגרת אפייה גיליון עם 1 כף שמן זית. לזרוק פטריות עם 2 כפות שמן זית בקערה גדולה מעיל. מסדרים פטריות, צד זימים למעלה, בשכבה אחת על תבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מפזרים מלח ופלפל. צולים עד מכרז, כ -45 דקות. מגניב.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4
חותכים פטריות לפרוסות בעובי 1/3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
5
בינתיים, חום שנותר 2 כפיות שמן במחבת nonstick בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף prosciutto; sauté עד השחמה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
7
מוסיפים שאלוט, רוזמרין, ותימין. מבשלים עד שאלוט רך, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות. (פטריות ותערובת פרושוטו שאלוט יכול להתבצע 1 יום קדימה. מכסים בנפרד וצינה).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1
להביא חלב, מרק, עלה דפנה להתבשל בסיר גדול כבד על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
הסר מהחום.
3
בואו לעמוד 10 דקות; להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
ממיסים חמאה בסיר בינוני כבד על אש בינונית-נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
להקציף בקמח; מערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
להקציף בתערובת חלב חם; להביא לרתיחה, לטאטא לעתים קרובות. להפחית את החום נמוך; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
הסר מהחום; מערבבים בגרוייר, פרמזן ואגוז מוסקט. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
GruyereGruyere
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1
מבשלים אטריות בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רך כמעט אבל מבושל מעט (אטריות יסיימו בישול בתנור).
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מסננים ושוטפים במים קרים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
לנקז שוב; טפיחה יבשה.
4
חמאה 13x9x2-inch זכוכית תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום, חתוך לשלישיםפלפל אדום, חתוך לשלישים
5
מורחים 1 כוס רוטב על החלק התחתון של צלחת מוכנה. מסדרים 1/3 של אטריות על רוטב, חופפים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
6
מורחים על רוטב 1 2/3 כוסות על אטריות. לארגן 1/2 של פטריות על רוטב. פיזור 1/2 של תערובת פרושוטו על פטריות. מסדרים 1/2 של אטריות שנותרו על פטריות, חופפים כדי להתאים.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
7
מורחים 1 2/3 כוסות רוטב על אטריות. מסדרים את שאר הפטריות על גבי רוטב, מפזרים פרושוטו שנותר, ומעל עם אטריות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
מורחים את הרוטב שנותר על אטריות, מפזרים גבינת פרמזן, ונקודה עם חמאה. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים ומקררים.)
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים לזניה עד העליון הוא חום זהוב ורוטב מבעבע, על 45 דקות (על 1 שעה אם בקירור).
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו לעמוד 20 עד 30 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)1שלם לציפוי חזירשלם לציפוי חזיר23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץחמאה, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ1אוראו ממולאים כפוליםרוזמרין טרי קצוץרוזמרין טרי קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ0חתיכות טופי הית' בראגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוסות (על גבינת Gruyèreכוסות (על גבינת Gruyère454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.אטריות לזניהאטריות לזניה397דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת1קילוגרם(כ -10) פטריות פורטובלו, גבעולים גזומים(כ -10) פטריות פורטובלו, גבעולים גזומים170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס פרושוטו קצוץ (אודותכוס פרושוטו קצוץ (אודות1581 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוץ (כ -2 גדול)שאלוט קצוץ (כ -2 גדול)9461 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת