מתכון לזניה פטריות יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 411 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קורנית, חמאה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), לזניה פטריות, ו לזניה פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שלב 1 כוס מים רותחים פורצ ' יני. מכסים ולתת לעמוד 30 דקות; תערובת זן דרך מסננת בדופן גזה מעל קערה, הזמנת נוזל ופטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
מים
ציוד שתשתמש בו
2 כפיות מלח כשר מחולק ועוד לזילוף
מסננת
קערה
3
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף 1 כף שמן למחבת; מערבולת מעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים קרמיני ופטריות אקזוטיות, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל; לטגן 6 דקות או עד פטריות הם השחמה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פלפל
מלח
7
להוסיף טימין ו 3 שיני שום; לטגן 1 דקה. מערבבים יין; מביאים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד הנוזל כמעט מתאדה,מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי.