קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

לזניה פטריות בר עם פרמזן

לזניה פטריות בר עם פרמזן
אם יש לך שמן זית, פרמזן, קצת חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות לכמה דקות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
לנקז, לחזור למחבת עם הידית של חמאה, לזרוק דרך, ואז עונה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
ממיסים חמאה 50 גרם במחבת קטנה עד קצף, מוסיפים את הקמח, ערבוב היטב, ומבשלים 1 דקות. מערבבים בחלב ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב ברציפות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להקציף את החלמונים ואת החום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מסירים מהחום, מערבבים בגראייר וצ ' דר, מתבלים, ואז מקפלים דרך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
6
כדי להרכיב, קו טרין או כיכר פח (כ 12 x 20cm) עם סרט נצמד.
7
מניחים גיליון של פסטה מבושלת על הבסיס ומפרשים על חצי מתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
הוסף גיליון נוסף של פסטה, לחיצה למטה בחוזקה, לפני הפצת תערובת פטריות שנותר על גבי ומכסה עם הגיליון האחרון של פסטה. לכסות עם סרט נצמד, ישירות על הפסטה, ולשבת משהו שטוח על גבי כדי לשקול למטה. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
עבור גבינת הפרמזן, להביא את השמנת והחמאה לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהקציף בפרמזן. כיסוי עם סרט נצמד וצינה. אם זה נהיה עבה מדי, דק עם קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
עבור הפלפלים confit, לשים את פרוסות הפלפל לתוך מחבת עמוקה ולהוסיף רק מספיק שמן זית כדי לכסות קמצוץ של מלח. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך כ 20 דקות עד רך, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
להטות את הלזניה החוצה על הלוח, להסיר את הסרט נצמד לחתוך 6 פרוסות. מנות שטח על מגש אפייה, לטפטף 1 כף של פרמזן קרם על כל ואופים במשך 12-20 דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
13
מגישים עם עוד רסס של פרמזן שמנת, פלפל קונפי וסלט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'אנו, וסנג' ובזה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.