אם יש לך שמן זית, פרמזן, קצת חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות לכמה דקות עד להשחמה קלה.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מסירים מהחום, מערבבים בגראייר וצ ' דר, מתבלים, ואז מקפלים דרך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
6
כדי להרכיב, קו טרין או כיכר פח (כ 12 x 20cm) עם סרט נצמד.
7
מניחים גיליון של פסטה מבושלת על הבסיס ומפרשים על חצי מתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלת
פטריות מעורבות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
הוסף גיליון נוסף של פסטה, לחיצה למטה בחוזקה, לפני הפצת תערובת פטריות שנותר על גבי ומכסה עם הגיליון האחרון של פסטה. לכסות עם סרט נצמד, ישירות על הפסטה, ולשבת משהו שטוח על גבי כדי לשקול למטה. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
עבור גבינת הפרמזן, להביא את השמנת והחמאה לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהקציף בפרמזן. כיסוי עם סרט נצמד וצינה. אם זה נהיה עבה מדי, דק עם קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
עבור הפלפלים confit, לשים את פרוסות הפלפל לתוך מחבת עמוקה ולהוסיף רק מספיק שמן זית כדי לכסות קמצוץ של מלח. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך כ 20 דקות עד רך, ואז לנקז.
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'אנו, וסנג' ובזה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.