לזניה פטריות בר עם פרמזן
אם יש לך שמן זית, פרמזן, קצת חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים.
הוראות
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות לכמה דקות עד להשחמה קלה.
לנקז, לחזור למחבת עם הידית של חמאה, לזרוק דרך, ואז עונה ולהניח בצד.
ממיסים חמאה 50 גרם במחבת קטנה עד קצף, מוסיפים את הקמח, ערבוב היטב, ומבשלים 1 דקות. מערבבים בחלב ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב ברציפות, עד מעובה.
להקציף את החלמונים ואת החום עד מבעבע.
מסירים מהחום, מערבבים בגראייר וצ ' דר, מתבלים, ואז מקפלים דרך הפטריות.
כדי להרכיב, קו טרין או כיכר פח (כ 12 x 20cm) עם סרט נצמד.
מניחים גיליון של פסטה מבושלת על הבסיס ומפרשים על חצי מתערובת הפטרייה.
הוסף גיליון נוסף של פסטה, לחיצה למטה בחוזקה, לפני הפצת תערובת פטריות שנותר על גבי ומכסה עם הגיליון האחרון של פסטה. לכסות עם סרט נצמד, ישירות על הפסטה, ולשבת משהו שטוח על גבי כדי לשקול למטה. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
עבור גבינת הפרמזן, להביא את השמנת והחמאה לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהקציף בפרמזן. כיסוי עם סרט נצמד וצינה. אם זה נהיה עבה מדי, דק עם קצת חלב.
עבור הפלפלים confit, לשים את פרוסות הפלפל לתוך מחבת עמוקה ולהוסיף רק מספיק שמן זית כדי לכסות קמצוץ של מלח. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך כ 20 דקות עד רך, ואז לנקז.
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
להטות את הלזניה החוצה על הלוח, להסיר את הסרט נצמד לחתוך 6 פרוסות. מנות שטח על מגש אפייה, לטפטף 1 כף של פרמזן קרם על כל ואופים במשך 12-20 דקות עד חם.
מגישים עם עוד רסס של פרמזן שמנת, פלפל קונפי וסלט.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'אנו, וסנג' ובזה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.