קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

לזניה פטריות בר עם פרמזן

לזניה פטריות בר עם פרמזן
אם יש לך שמן זית, פרמזן, קצת חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות לכמה דקות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
לנקז, לחזור למחבת עם הידית של חמאה, לזרוק דרך, ואז עונה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
ממיסים חמאה 50 גרם במחבת קטנה עד קצף, מוסיפים את הקמח, ערבוב היטב, ומבשלים 1 דקות. מערבבים בחלב ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב ברציפות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
להקציף את החלמונים ואת החום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מסירים מהחום, מערבבים בגראייר וצ ' דר, מתבלים, ואז מקפלים דרך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
6
כדי להרכיב, קו טרין או כיכר פח (כ 12 x 20cm) עם סרט נצמד.
7
מניחים גיליון של פסטה מבושלת על הבסיס ומפרשים על חצי מתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
הוסף גיליון נוסף של פסטה, לחיצה למטה בחוזקה, לפני הפצת תערובת פטריות שנותר על גבי ומכסה עם הגיליון האחרון של פסטה. לכסות עם סרט נצמד, ישירות על הפסטה, ולשבת משהו שטוח על גבי כדי לשקול למטה. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
עבור גבינת הפרמזן, להביא את השמנת והחמאה לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהקציף בפרמזן. כיסוי עם סרט נצמד וצינה. אם זה נהיה עבה מדי, דק עם קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
10
עבור הפלפלים confit, לשים את פרוסות הפלפל לתוך מחבת עמוקה ולהוסיף רק מספיק שמן זית כדי לכסות קמצוץ של מלח. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך כ 20 דקות עד רך, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
להטות את הלזניה החוצה על הלוח, להסיר את הסרט נצמד לחתוך 6 פרוסות. מנות שטח על מגש אפייה, לטפטף 1 כף של פרמזן קרם על כל ואופים במשך 12-20 דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
13
מגישים עם עוד רסס של פרמזן שמנת, פלפל קונפי וסלט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'אנו, וסנג' ובזה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.