קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

לזניה פטריות בר עם פרמזן

לזניה פטריות בר עם פרמזן
אם יש לך שמן זית, פרמזן, קצת חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. מתכונים דומים: לזניה פטריות בר, לזניה פטריות בר, ו מרק צ'סטנאט ופטריות בר עם גבינת פרמזן ואגסים.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה ומטגנים את הפטריות לכמה דקות עד להשחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
לנקז, לחזור למחבת עם הידית של חמאה, לזרוק דרך, ואז עונה ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
ממיסים חמאה 50 גרם במחבת קטנה עד קצף, מוסיפים את הקמח, ערבוב היטב, ומבשלים 1 דקות. מערבבים בחלב ומבשלים כ 4 דקות, ערבוב ברציפות, עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
להקציף את החלמונים ואת החום עד מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מסירים מהחום, מערבבים בגראייר וצ ' דר, מתבלים, ואז מקפלים דרך הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
6
כדי להרכיב, קו טרין או כיכר פח (כ 12 x 20cm) עם סרט נצמד.
7
מניחים גיליון של פסטה מבושלת על הבסיס ומפרשים על חצי מתערובת הפטרייה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
8
הוסף גיליון נוסף של פסטה, לחיצה למטה בחוזקה, לפני הפצת תערובת פטריות שנותר על גבי ומכסה עם הגיליון האחרון של פסטה. לכסות עם סרט נצמד, ישירות על הפסטה, ולשבת משהו שטוח על גבי כדי לשקול למטה. צ ' יל לפחות 2 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
פטריות מעורבותפטריות מעורבות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
9
עבור גבינת הפרמזן, להביא את השמנת והחמאה לרתיחה, ולאחר מכן להסיר מן החום ולהקציף בפרמזן. כיסוי עם סרט נצמד וצינה. אם זה נהיה עבה מדי, דק עם קצת חלב.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
10
עבור הפלפלים confit, לשים את פרוסות הפלפל לתוך מחבת עמוקה ולהוסיף רק מספיק שמן זית כדי לכסות קמצוץ של מלח. מבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך כ 20 דקות עד רך, ואז לנקז.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
11
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
להטות את הלזניה החוצה על הלוח, להסיר את הסרט נצמד לחתוך 6 פרוסות. מנות שטח על מגש אפייה, לטפטף 1 כף של פרמזן קרם על כל ואופים במשך 12-20 דקות עד חם.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
13
מגישים עם עוד רסס של פרמזן שמנת, פלפל קונפי וסלט.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ 'אנו, וסנג' ובזה. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.