לזניה פירות ים
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאגנאן מאכלי ים לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח זהב, אטריות לזניה, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. להמס חמאה בסיר 3 ליטר על אש נמוכה. לבשל שום בחמאה על 1 דקה, ערבוב מדי פעם, עד הזהב. מערבבים בקמח. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד תוסס; להסיר מן החום. מערבבים חלב ומרק.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להרתיח ומערבבים 1 דקה. מערבבים גבינת מוצרלה, בצל, צלפים, טרגון ופלפל לימון. מבשלים על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד, עד גבינה מותכת.
מורחים רבע מהרוטב גבינה (כ 1/4 כוסות) בתבנית אפייה מלבנית ungreased, 13x9x2 אינץ'; העליון עם 3 אטריות לא מבושלות.
מורחים גבינת קוטג ' על אטריות. חזור עם רבע מרוטב הגבינה ו -3 אטריות. למעלה עם בשר סרטנים, שרימפס, רבע מהרוטב גבינה, הנודלס הנותרים ורוטב גבינה.
אופים חשופים כ 40 דקות או עד אטריות מכרז.
בואו לעמוד 15 דקות לפני חיתוך.