קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

לזניה פסטו ואפונה

לזניה פסטו ואפונה
מתכון Pesto ו אפונה לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך שמן זית, שיני שום, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פולנטה פסטו, ו לזניה עוף פסטו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
שלב את כל החומרים למעט השמן בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את השמן בזרם איטי ויציב עד משולב באופן שווה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה, ואז דופק לסיים לשלב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1
יוצקים את השמנת באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים בשכבה של 4 אטריות לזניה, ומאפשרים להם לחפוף מעט. באמצעות כפית, באופן שווה להפיץ שליש מילוי אפונה-ריקוטה על האטריות, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ חצי פסטו על המילוי. מפזרים באופן שווה חצי מהצנוברים מעל הפסטו.מכסים בשכבה נוספת של 4 אטריות. מורחים באופן שווה עוד שליש ממילוי האפונה-ריקוטה על האטריות. (אין לכסות עם פסטו.) לכסות עם האחרון 4 אטריות. באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של מילוי אפונה-ריקוטה על האטריות, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את המחצית הנותרת של פסטו על המילוי. מפזרים באופן שווה את החצי הנותר של צנוברים על הפסטו. באופן שווה לארגן את פרוסות מוצרלה מעל. מעיל 1 צד של חתיכת נייר אלומיניום גדולה עם שמן זית לכסות את המנה בחוזקה עם רדיד, צד שמן למטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
2
אופים עד הרוטב מתחיל בועה סביב הקצוות, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון ואת הקצוות של הלזניה הם השחמה קלות כתמים ואת המילוי מבעבע, על 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.