קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

לזניה פסטו ואפונה

לזניה פסטו ואפונה
מתכון Pesto ו אפונה לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך שמן זית, שיני שום, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פולנטה פסטו, ו לזניה עוף פסטו.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
שלב את כל החומרים למעט השמן בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את השמן בזרם איטי ויציב עד משולב באופן שווה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה, ואז דופק לסיים לשלב את כל המרכיבים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
יוצקים את השמנת באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים בשכבה של 4 אטריות לזניה, ומאפשרים להם לחפוף מעט. באמצעות כפית, באופן שווה להפיץ שליש מילוי אפונה-ריקוטה על האטריות, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ חצי פסטו על המילוי. מפזרים באופן שווה חצי מהצנוברים מעל הפסטו.מכסים בשכבה נוספת של 4 אטריות. מורחים באופן שווה עוד שליש ממילוי האפונה-ריקוטה על האטריות. (אין לכסות עם פסטו.) לכסות עם האחרון 4 אטריות. באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של מילוי אפונה-ריקוטה על האטריות, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את המחצית הנותרת של פסטו על המילוי. מפזרים באופן שווה את החצי הנותר של צנוברים על הפסטו. באופן שווה לארגן את פרוסות מוצרלה מעל. מעיל 1 צד של חתיכת נייר אלומיניום גדולה עם שמן זית לכסות את המנה בחוזקה עם רדיד, צד שמן למטה.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2
אופים עד הרוטב מתחיל בועה סביב הקצוות, על 35 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
3
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון ואת הקצוות של הלזניה הם השחמה קלות כתמים ואת המילוי מבעבע, על 15 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.