לזניה פסטו ואפונה
מתכון Pesto ו אפונה לזניה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 410 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. אם יש לך שמן זית, שיני שום, גבינת מוצרלה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: לזניה פסטו, לזניה פולנטה פסטו, ו לזניה עוף פסטו.
הוראות
מחממים את התנור ל 191° ומסדרים מתלה באמצע.
שלב את כל החומרים למעט השמן בקערה של מעבד מזון מצויד מצורף להב. עם ריצת מעבד המזון, מוסיפים את השמן בזרם איטי ויציב עד משולב באופן שווה. עצור לגרד את הצדדים של הקערה, ואז דופק לסיים לשלב את כל המרכיבים.
יוצקים את השמנת באופן שווה על החלק התחתון של צלחת אפייה 13 על 9 אינץ'. מכסים בשכבה של 4 אטריות לזניה, ומאפשרים להם לחפוף מעט. באמצעות כפית, באופן שווה להפיץ שליש מילוי אפונה-ריקוטה על האטריות, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ חצי פסטו על המילוי. מפזרים באופן שווה חצי מהצנוברים מעל הפסטו.מכסים בשכבה נוספת של 4 אטריות. מורחים באופן שווה עוד שליש ממילוי האפונה-ריקוטה על האטריות. (אין לכסות עם פסטו.) לכסות עם האחרון 4 אטריות. באופן שווה להפיץ את השליש הנותר של מילוי אפונה-ריקוטה על האטריות, ולאחר מכן באופן שווה להפיץ את המחצית הנותרת של פסטו על המילוי. מפזרים באופן שווה את החצי הנותר של צנוברים על הפסטו. באופן שווה לארגן את פרוסות מוצרלה מעל. מעיל 1 צד של חתיכת נייר אלומיניום גדולה עם שמן זית לכסות את המנה בחוזקה עם רדיד, צד שמן למטה.
אופים עד הרוטב מתחיל בועה סביב הקצוות, על 35 עד 40 דקות.
הסר את נייר הכסף ולהמשיך לאפות עד העליון ואת הקצוות של הלזניה הם השחמה קלות כתמים ואת המילוי מבעבע, על 15 דקות יותר.
בואו להתקרר לפחות 10 דקות לפני ההגשה.