לזניה צמחונית
אי אפשר שיהיה לכם יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תנו לירקות הלבביים Lasignananananan לנסות. במנה עיקרית זו יש 393 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 2764 אוהדים. אם יש לך גבינת מוצרלה, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular גדול של 83%. נסו לזניה לבבית, לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), ו לזניה עוף לבבי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים את האטריות לזניה בסיר גדול של מים רותחים במשך 10 דקות, או עד אל דנטה. יש לשטוף במים קרים, ולנקז.
בסיר גדול, מבשלים ומערבבים פטריות, פלפלים ירוקים, בצל ושום בשמן. מערבבים ברוטב פסטה ובזיליקום; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 15 דקות.
מערבבים יחד ריקוטה, 2 גבינות מוצרלה כוסות, וביצים.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות לתוך החלק התחתון של צלחת אפייה משומנת 9x13 אינץ'.
שכבה 1/2 כל אחד, אטריות לזניה, תערובת ריקוטה, רוטב, וגבינת פרמזן. חזור על שכבות, ומעל עם הנותרים 2 כוסות גבינת מוצרלה.
אופים, חשוף, במשך 40 דקות.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.