לזניה צמחונית
המתכון לזניה צמחונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 365 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת חלק-גבינת מוצרלה רזה, גבינת פרמזן, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלבוני הביצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. נסו לזניה צמחונית מאוד, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, הקציפו את הביצים, החלבונים, גבינת הריקוטה, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו והפלפל; מניחים בצד.
בכל אחד משני 13 אינץ'. איקס 9-ב. כלי אפייה מצופים בתרסיס בישול, מורחים 1 כוס רוטב ספגטי.
מסננים אטריות; מניחים שלוש אטריות מעל רוטב ספגטי בכל מנה.
שכבה כל אחת עם רבע מתערובת הריקוטה, 1 כוס רוטב ספגטי, 1 כוס גבינת מוצרלה, שלוש אטריות לזניה וחצי שעועית ירוקה. מעל כל אחד את תערובת הריקוטה שנותרה, 1 כוס רוטב ספגטי, אטריות לזניה שנותרו, רוטב ספגטי וגבינת מוצרלה.
מפזרים גבינת פרמזן מעל כל אחד.
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
אופים את הלזניה שנותרה, ללא כיסוי, ב-375 מנותקת למשך 40-45 דקות או עד שהבעבע והקצוות משחימים קלות.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
לשימוש בלזניה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-375 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד לקבלת מבעבע.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.