קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות18
ציון בריאות16
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
המתכון לזניה צמחונית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו 10 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 23 גרם חלבון, 12 גרם שומן, ובסך הכל 365 קלוריות. מתכון זה משמש 18. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת חלק-גבינת מוצרלה רזה, גבינת פרמזן, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחלבוני הביצה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם מתכון למחזורי תפוחים כמו קינוח. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 62%. נסו לזניה צמחונית מאוד, לזניה צמחונית, ו לזניה צמחונית עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מבשלים אטריות לפי הוראות החבילה. בינתיים, בקערה קטנה, הקציפו את הביצים, החלבונים, גבינת הריקוטה, הפטרוזיליה, הבזיליקום, האורגנו והפלפל; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בכל אחד משני 13 אינץ'. איקס 9-ב. כלי אפייה מצופים בתרסיס בישול, מורחים 1 כוס רוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
3
מסננים אטריות; מניחים שלוש אטריות מעל רוטב ספגטי בכל מנה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
שכבה כל אחת עם רבע מתערובת הריקוטה, 1 כוס רוטב ספגטי, 1 כוס גבינת מוצרלה, שלוש אטריות לזניה וחצי שעועית ירוקה. מעל כל אחד את תערובת הריקוטה שנותרה, 1 כוס רוטב ספגטי, אטריות לזניה שנותרו, רוטב ספגטי וגבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטב פסטהרוטב פסטה
שעועית ירוקהשעועית ירוקה
לפי עוגהלפי עוגה
5
מפזרים גבינת פרמזן מעל כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
6
מכסים ומקפיאים קדירה אחת עד 3 חודשים.
7
אופים את הלזניה שנותרה, ללא כיסוי, ב-375 מנותקת למשך 40-45 דקות או עד שהבעבע והקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
8
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
9
לשימוש בלזניה קפואה: להפשיר במקרר למשך הלילה.
10
מוציאים מהמקרר 30 דקות לפני האפייה. מכסים ואופים ב-375 ניתנים להזזה למשך 1-1 / 4 עד 1-1 / 2 שעות או עד לקבלת מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
11
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.