קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות12
ציון בריאות8
מגזין

לזניה קיצור דרך

לזניה קיצור דרך
המתכון "לזניה קיצור דרך" יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלכם בכשעה ו-25 דקות . תמורת 1.59 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו מכילה 357 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. אם יש לכם רוטב עגבניות, עגבניות משומרות, גבינת מוצרלה דל שומן וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 47% . לזניה עם דלעת וקישוא - ללא גלוטן, טבעונית , לזניה בסיר חרס ולזניה מתנה קלה דומות מאוד למתכון זה.

הוראות

1
במחבת גדולה, טגנו את הבשר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; סננו. הוסיפו את העגבניות, רוטב העגבניות, תערובת רוטב הספגטי ומיץ הירקות. הביאו לרתיחה; הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת רוטב ספגטיתערובת רוטב ספגטי
מיץ ירקותמיץ ירקות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסירו מהאש. כסו את תחתית תבנית אפייה משומנת קלות בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ בשכבה דקה של רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
3
מניחים שכבות של שלוש אטריות לזניה, שליש מגבינת הקוטג', שליש מגבינת המוצרלה ושליש מרוטב הבשר שנותר. חוזרים על השכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אטריות לזניהאטריות לזניה
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4
כסו היטב בנייר כסף ואופים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד שהמאפה מתחמם היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
יש להניח לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.