לזניה קיצור דרך
המתכון "לזניה קיצור דרך" יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלכם בכשעה ו-25 דקות . תמורת 1.59 דולר למנה , מתכון זה מכסה 15% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו מכילה 357 קלוריות , 22 גרם חלבון ו -16 גרם שומן למנה. מתכון זה מספיק ל-12 מנות. אם יש לכם רוטב עגבניות, עגבניות משומרות, גבינת מוצרלה דל שומן וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. הוא מוגש לכם על ידי Taste of Home. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 47% . לזניה עם דלעת וקישוא - ללא גלוטן, טבעונית , לזניה בסיר חרס ולזניה מתנה קלה דומות מאוד למתכון זה.
הוראות
במחבת גדולה, טגנו את הבשר על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; סננו. הוסיפו את העגבניות, רוטב העגבניות, תערובת רוטב הספגטי ומיץ הירקות. הביאו לרתיחה; הנמיכו את האש ובשלו על אש קטנה במשך 10 דקות.
הסירו מהאש. כסו את תחתית תבנית אפייה משומנת קלות בגודל 33 ס"מ על 23 ס"מ בשכבה דקה של רוטב בשר.
מניחים שכבות של שלוש אטריות לזניה, שליש מגבינת הקוטג', שליש מגבינת המוצרלה ושליש מרוטב הבשר שנותר. חוזרים על השכבות פעמיים.
כסו היטב בנייר כסף ואופים בחום של 175 מעלות צלזיוס למשך שעה או עד שהמאפה מתחמם היטב.
יש להניח לעמוד 10 דקות לפני החיתוך.