לזניה קלה בלחמנייה
המתכון קל לזניאן בלחמנייה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 6 גרם שומן, ובסך הכל 258 קלוריות. ראש לחנות ולקחת אורגנו, גבינת קוטג', ביצה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בביצה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. נסו לזניה קלה, לזניה קלה, ו לזניה עניבת פרפר קלה עבור מתכונים דומים.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים בקר על אש בינונית עד שהוא כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את העגבניות, תערובת המרק, הבזיליקום והאורגנו. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות או עד לחימום.
חותכים פרוסה דקה מהחלק העליון של כל לחמניה. חלול בזהירות את תחתית הלחמנייה והשאיר 1/4 אינץ'. מעטפת (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר).
בקערה קטנה שלבו את גבינת הקוטג', הביצה ו -1 / 4 כוס גבינת המוצרלה; כף ללחמניות. למעלה עם תערובת בשר; מפזרים גבינת מוצרלה שנותרה. החלף צמרות לחמניות.
עוטפים כל כריך בנייר כסף כבד; מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 400 ניתנים להזזה למשך 20-25 דקות או עד שהם מחוממים.