לזניה רולס עם רוטב פלפל אדום קלוי
המתכון לזניה לחמניות עם רוטב פלפל אדום קלוי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה, גבינת ריקוטה חלקית, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: לזניה רולס עם רוטב פלפל אדום קלוי, לחמניות לזניה עוף בפלפל אדום קלוי, ו לזניה ירקות קלויים עם רוטב פלפל אדום קלוי.
הוראות
כדי להכין לזניה, לבשל אטריות על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל, פטריות, תרד, ו -3 שיני שום; מטוגנים 5 דקות או עד בצל ופטריות רכים.
הסר מהחום, ומערבבים גבינות, 2 כפות בזיליקום, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל אדום כתוש.
כדי להכין רוטב, במקום חומץ ושאר החומרים בבלנדר; תהליך עד חלקה.
מניחים אטריות מבושלות על משטח שטוח; מורחים 1/4 תערובת גבינה כוס על כל אטריות.
מגלגלים אטריות, אופנת ג ' לי רול, החל מהצד הקצר.
מניחים את הלחמניות,צדי התפר למטה, בצלחת מיקרוגל 2 ליטר רדודה.
יוצקים רוטב 1/4 כוס על כל גליל, ומכסים עם לעטוף פלסטיק חובה כבדה. מיקרוגל ב 5 דקות גבוהות או עד מחומם היטב.