לזניה של יום עצל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה עצלנית, לזניה של יום עצל, ו לזניה עצלנית.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
במחבת מעל חום בינוני, בשר טחון חום עם בצל; מסננים שומן.
יוצקים רוטב ספגטי ומבשלים 5 דקות.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מורחים מספיק רוטב ובשר כדי לכסות את התחתית ולשים שכבה של רביולי למטה מקצה לקצה.
מורחים שכבה של רוטב וגבינה בדיוק כמו שהיית עושה עם לזניה רגילה. שמור שכבות ולסיים עם רוטב על גבי.
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.