קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות10
מגזין

לזניה של יום עצל

לזניה של יום עצל
מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה טוב. מתכונים דומים: לזניה עצלנית, לזניה של יום עצל, ו לזניה עצלנית.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
במחבת מעל חום בינוני, בשר טחון חום עם בצל; מסננים שומן.
מרכיבים שתצטרך
בשר טחוןבשר טחון
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
יוצקים רוטב ספגטי ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
4
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', מורחים מספיק רוטב ובשר כדי לכסות את התחתית ולשים שכבה של רביולי למטה מקצה לקצה.
מרכיבים שתצטרך
רביולירביולי
רוטברוטב
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
מורחים שכבה של רוטב וגבינה בדיוק כמו שהיית עושה עם לזניה רגילה. שמור שכבות ולסיים עם רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
6
אופים שנחשפו בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
בואו לשבת במשך 5 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Rodano Vigna Viacosta קיאנטי Classico עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
Rodano Vigna Viacosta Chiant Classico
ריכוז עמוק של טעמים סנג ' ובזים של דובדבן קלאסי, אדמה וקמצוץ אגוזי פיסטוק מעושנים. עשה עם 100% Sangiovese.