לזניה שרימפס וצדפות
שרימפס לזניה צדפות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה הדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 424 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -14 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם חמאה, שום, חצי וחצי וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בחמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כמו קינוח. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 51%. הציון הזה מוצק. נסו שרימפס וקוסקוס צדפות, סביצ'ה שרימפס וצדפות, ו קבבוני שרימפס וצדפות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.ריססו תבנית נייר אלומיניום בגודל 13 על 10 אינץ ' בתרסיס בישול שמן צמחי.
בסיר גדול של מים מומלחים רותחים, מבשלים את אטריות הלזניה עד שזה עתה סיימו, בערך 8 דקות.
ממיסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה ומבשלים את הבצל על אש נמוכה עד לריכוך מאוד, כ -5 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים כ 1 דקה יותר. על אש בינונית-נמוכה מערבבים פנימה את הקמח במטרפה, ואז מוסיפים בהדרגה את החצי וחצי, ומאפשרים לרוטב להסמיך מעט לפני שמוסיפים עוד. כשהרוטב התעבה לעקביות של הקצפת שמנת, מוסיפים את הגבינה ומערבבים היטב.
מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים שוב.
מוסיפים את הצדפות ומבשלים כ -3 עד 4 דקות, ואז מוסיפים את השרימפס ומבשלים 1 עד 2 דקות או סתם עד שהשרימפס הופך לורוד. כבה את האש.
כף כ -2 כפות מהרוטב מהמחבת לתבנית המוכנה. מכסים את תחתית התבנית ב -4 אטריות ומניחים אותן זו לצד זו. כף 1/3 מהרוטב על האטריות, וחלק מחצית מאכלי הים באופן שווה.
שכבה 4 אטריות נוספות, 1/3 מהרוטב ופירות ים שנותרו. מכסים ב -4 האטריות האחרונות וברוטב שנותר. (לשכבה העליונה, אל תכף שום פירות ים על גבי האטריות; פשוט השתמש ברוטב.) תוחבים את כל קצוות האטריות כך שכולם מצופים ברוטב. למעלה עם הפרמזן.
אופים 20 עד 25 דקות, ללא כיסוי, עד מבעבע. אפשר לשבת 10 דקות לפני החיתוך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריגיו, ריזלינג וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס שהוכנו במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. כרם צ ' שלם 3 פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
כרם חהלם 3 פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חיים מלאכת יד יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. החומצה עם קצוות הסכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמת לפה להשקות ולידיים לרעוד.