לזניה שרימפס ורוביולי
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו לנסות את 'חסילון ורוביולי לאגנאן'. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 558 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בסביבה 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. אם יש לך תערובת שש גבינה, שרימפס, רביולי ממולא גבינה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. נסו לזניה רביולי, לזניה רביולי, ו לזניה רביולי (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מרק ירקות * לתוך רוטב אלפרדו.
קוצצים תרד, ולזרוק עם פסטו בקערה.
כפית שליש מתערובת רוטב (כ 1/2 כוס) לתוך צלחת אפייה משומנת קלות 11 - x 7 אינץ'. למעלה עם חצי תערובת תרד. סדר חצי רביולי בשכבה אחת מעל תערובת תרד.
מפזרים שרימפס על רביולי. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם תערובת רוטב הנותרים.
אופים ב 375 במשך 30 דקות.
מפזרים גבינה מגוררת, ואופים 5 עד 8 דקות או עד חם תוסס.
מפזרים פפריקה לפני ההגשה.
הערה: בדקנו עם רוטב ברטולי אלפרדו עם גבינת פרמזן מיושנת.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.