קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

לזניה תרד ובטרנוט סקווש

לזניה תרד ובטרנוט סקווש
לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו לנסות את השימוש ב-Squash Lasganananananus ו-Butternut. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 400 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך שיני שום, פלפל, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב דל שומן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק בראוני קרמל מלוח כקינוח. נסו Butternut סקווש לזניה תרד, לזניה דלעת סקווש עם תרד ומרווה, ו דלעת סקווש, בצל מקורמל, לזניה תרד (מתכונים דומים).

הוראות

1
לבשל חלב בסיר קטן, כבד מעל חום בינוני גבוה עד 180 או עד בועות זעירות טופס סביב קצה (לא להרתיח).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
הסר מהחום; להתחמם.
3
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין. להמס חמאה בסיר nonstick בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
4
מוסיפים שאלוט; מבשלים 2 דקות או עד למכרז. להפחית את החום; להוסיף קמח למחבת, ומבשלים 5 דקות או עד חלקה וזהב, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום; להוסיף על 2 כפות חלב חם לתערובת קמח, ערבוב כל הזמן עם מקצף. בהדרגה להוסיף הנותרים חלב חם, על 1/2 כוס בכל פעם, עד תערובת חלקה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים 1/2 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים עד חלקה מעובה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
הסר מהחום. לכסות את פני השטח של תערובת חלב עם פלסטיק לעטוף; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
7
מחממים תנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מניחים סקווש בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
להוסיף חומץ; לזרוק מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
10
הוסף 1 כף שמן; לזרוק מעיל. מסדרים סקווש בשכבה אחת על מחבת ג ' לי-רול מצופה בתרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
סכין קילוףסכין קילוף
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מפזרים 1/2 מלח כפית, נשאר 1/4 כפית פלפל שחור, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
אופים ב 425 במשך 30 דקות, ערבוב לאחר 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
שלב הנותרים 1 כפית שמן, פלפל אדום, ושום בתנור הולנדי על חום בינוני; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
14
להוסיף תרד, 1 שקית בכל פעם; לבשל עד נבול, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
15
להוסיף 1/4 הנותרים מלח כפית; לבשל עד מתאדה נוזל, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
16
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
17
כפית 1/3 תערובת חלב כוס בתחתית של 13 x 9 אינץ תבנית אפייה מצופה ספריי בישול. מסדרים 3 אטריות על תערובת חלב; למעלה עם תערובת תרד, 2/3 כוס תערובת חלב, 1/2 כוס אסיאגו, ו 1/4 כוס פרמזן-רג ' יאנו. מסדרים 3 אטריות מעל גבינה; למעלה עם תערובת סקווש, תערובת חלב 2/3 כוס, הנותרים 1/2 כוס Asiago, ו 1/4 כוס Parmigiano-רג ' יאנו. מסדרים 3 אטריות על גבי גבינה; להפיץ שנותר 1/2 כוס חלב תערובת על אטריות.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
סכין קילוףסכין קילוף
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
18
מפזרים את 1/2 כוס Parmigiano-רג ' יאנו הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
19
אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מבעבע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
20
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.

מרכיבים

113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת Asiago מגוררת כוסגבינת Asiago מגוררת כוס510אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד טרי לתינוקתרד טרי לתינוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)1(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, מחולקפלפל שחור טחון טרי, מחולק2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו2בצל צהוב בינוני, קצוץ(3/4 אינץ') סקווש חמאה קלופים קלופים (כ 2 1/4 פאונד)(3/4 אינץ') סקווש חמאה קלופים קלופים (כ 2 1/4 פאונד)9אטריות לזניה מבושלות (8 אונקיות אטריות לא מבושלות)אטריות לזניה מבושלות (8 אונקיות אטריות לא מבושלות)0(יכול להיות או להרחיק)פלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק28אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוס קמח לכל מטרה (אודות1/4 כוס קמח לכל מטרה (אודות4שיני שום, טחוןשיני שום, טחון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2% חלב דל שומן2% חלב דל שומן4(יכול להיות או להרחיק)שמן זית, מחולקשמן זית, מחולק113אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת פרמזן מגוררת - רג'יאנוגבינת פרמזן מגוררת - רג'יאנו1(יכול להיות או להרחיק)מלח, מחולקמלח, מחולק796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשאלוט טחוןשאלוט טחון11 קילו קישואים,קצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובשקצוץ טרי או 1/4 כפית טימין מיובש

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 48 דולר לבקבוק.
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di Ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 Wine Enthusiast Top 100 של 2018 אדום-אודם טהור. אף פירותי עם דובדבנים ותותים. כמה רמזים שלישוניים מזכירים עור. טעמים של פירות אדומים בשלים, עסיסי, מסקרן וארוך טווח. טאנינים בשלים ועדינים. טעם הלוואי מבטא רעננות תוססת עם הערות של פירות אדומים כהים, אדמה רטובה ועץ.