קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות15
ציון בריאות20
מגזין

לזניה תרד, ריקוטה ודלעת

לזניה תרד, ריקוטה ודלעת
לזניה תרד, ריקוטן ודלעת עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכיל 15 מנות עם 223 קלוריות , 13 גרם חלבון ו -7 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 20% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 8 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זהו מתכון במחיר סביר לחובבי אוכל ים תיכוני. אם יש לכם דלעת, קינמון טחון, פרמזן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 67% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לזניה ריקוטה תרד בספל , לזניה של תרד-ריקוטה מחבת , ולזניה ריקוטה תרד בספל .

הוראות

1
ממלאים סיר עם 1/2 אינץ' מים, ואז מוסיפים חתיכות דלעת. מביאים לרתיחה על אש גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינוני-נמוך, מכסים ומאדים עד שהדלעת רכה מאוד, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות2 כרישות (חלק לבן וירוק בהיר בלבד), מנוקים וחתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
(גודל 14x9 אינץ')(גודל 14x9 אינץ')
2
מסננים את הדלעת, ואז מועכים עם 1 כף חמאה, קינמון; מלח ופלפל לפי הטעם, ואז מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
קיסמים מצוייריםקיסמים מצויירים
1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'1 כפית תמצית וניל, או פולי וניל בגודל 1 אינץ'
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
3
ממיסים 2 כפות חמאה בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 כוס)
ציוד שתשתמש בו
(גודל 14x9 אינץ')(גודל 14x9 אינץ')
4
מקציפים פנימה קמח ומבשלים תוך כדי ערבוב מתמיד עד שהמשחה רק מתחילה להזהיב, כ-2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך1/4 קילו בשר חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
5
להקציף חלב בהדרגה כדי שלא ייווצרו גושים. מביאים לרתיחה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
6 דפי בצק פילו (גודל 14x9 אינץ')6 דפי בצק פילו (גודל 14x9 אינץ')
ציוד שתשתמש בו
2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק2/3 כוס (4 אונקיות) שוקולד צ'יפס חצי מתוק
6
מוסיפים את עלי הדפנה, ומנמיכים את האש לנמוכה או חמימה. אפשר לבשל בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, תוך ערבוב תכוף, ואז להסיר מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)
7
מחממים 1 כף שמן זית במחבת גדולה על אש בינונית. מערבבים פנימה בצל, שומר ושום; מבשלים עד שהבצל מתרכך והפך לשקוף, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
טפנד זיתים, נרכשטפנד זיתים, נרכש
חרדל צהוב, לא חובהחרדל צהוב, לא חובה
כף מלח מועטהכף מלח מועטה
ציוד שתשתמש בו
6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד
8
מוסיפים תרד ומבשלים עד שהוא נבול. מגרדים את התערובת לקערה גדולה ומערבבים היטב עם גבינת ריקוטה ואגוז מוסקט.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
חבילות כל אחת) תרד טרי, קרועחבילות כל אחת) תרד טרי, קרוע
מוסקטמוסקט
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת1/2 כוס שמנת כבדה, בתוספת 1/3 כוס שמנת כבדה, צוננת
9
בעזרת אותה מחבת מחממים עוד 1 כף שמן זית על אש גבוהה. משחימים בשר בקר טחון בשמן, מערבבים היטב כדי לשבור לחתיכות קטנות. לאחר השחמה, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ושופכים את עודפי השומן. מערבבים רסק עגבניות ורסק עגבניות. מבשלים בעדינות עד להסמכה, כ-10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מחית עגבניותמחית עגבניות
גבינת שמנת צמחוניתגבינת שמנת צמחונית
8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים8 בצל ירוק, קצוות שורשים גזומים
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד6 סטייקים עם עצם כתף חזיר, בערך 3 פאונד
10
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס). משמנים צלחת לזניה בגודל 9X13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)
11
מרפדים את תחתית צלחת הלזניה ב-4 אטריות, לא חופפים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
12
מפזרים את תערובת הריקוטה באופן שווה על האטריות, ואז מפזרים 1/3 מגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
7 עד 9 כפות מים7 עד 9 כפות מים
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
13
מניחים עוד 4 אטריות על גבי הריקוטה, ואז מורחים בצורה אחידה עם הדלעת המעוכה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
כוס יוגורט יווני רגילכוס יוגורט יווני רגיל
14
מניחים את 4 האטריות הנותרות על גבי הדלעת ומעליה את רוטב העגבניות; מפזרים עוד 1/3 מגבינת הפרמזן. מערבבים את הרוטב הלבן עד לקבלת מרקם חלק, ואז זורקים את עלי הדפנה; יוצקים את הרוטב מעל הלזניה.
מרכיבים שתצטרך
7 עד 9 כפות מים7 עד 9 כפות מים
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
ספרינקטורס, אופציונליספרינקטורס, אופציונלי
3 חוליות נקניקיות הודו איטלקיות (4 אונקיות כל אחת), מארזים הוסרו3 חוליות נקניקיות הודו איטלקיות (4 אונקיות כל אחת), מארזים הוסרו
15
מפזרים את שארית גבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
7 עד 9 כפות מים7 עד 9 כפות מים
16
מניחים תבנית לזניה על תבנית מרופדת בנייר כסף (כדי לתפוס נשפך).
ציוד שתשתמש בו
2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות2 עגבניות שזיפים קטנות חתוכות ל-12 פרוסות
בשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככהבשביל זה בשפופרת (קל לאחסן ככה
17
אופים בתנור שחומם מראש עד שהאטריות התרככו, והרוטב הלבן הפך לבעבוע והזהיב, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו רומנו מגורדתגבינת פקורינו רומנו מגורדת
3 חוליות נקניקיות הודו איטלקיות (4 אונקיות כל אחת), מארזים הוסרו3 חוליות נקניקיות הודו איטלקיות (4 אונקיות כל אחת), מארזים הוסרו
ציוד שתשתמש בו
1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)1 כוס קוקוס פתיתים ממותק (לא חובה)

מרכיבים

283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות2 שיני שום גדולות, קלופות וקצוצות23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו1נורה שומר, פרוס דקנורה שומר, פרוס דק2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4ציפורןשום, טחוןשום, טחון11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון2(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט טחוןאגוז מוסקט טחון12אטריות לזניה יבשותאטריות לזניה יבשות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון רזהבשר טחון רזה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בשר טחון רזהבשר טחון רזה454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת ריקוטה דלת שומןגבינת ריקוטה דלת שומן2446 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1בצל, פרוס דקבצל, פרוס דק33אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמזן מגורר טריפרמזן מגורר טרי454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קלופים וזרעים דלעת, לחתוך לחתיכותקלופים וזרעים דלעת, לחתוך לחתיכות15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעםמלח ים ופלפל שחור טחון לפי הטעם2(חוֹרֶף)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה404אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה הם הבחירות המובילות שלי עבור לזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. ה-Iron Horse Wedding Cuvee עם דירוג 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-39 דולר לבקבוק.
קיווי לחתונה של סוס ברזל
קיווי לחתונה של סוס ברזל
זוהי הבועה הרומנטית ביותר של איירון סוס. אנו מתארים אותו כמסוכן, קל להפליא לשתייה, פרי קדימה, יבש ואלגנטי, עם בועות זעירות וסיומת ארוכה להפליא.