לזניית תרד טרי ועגבניות מיובשות
. אם יש לכם לזניה אטריות, גבינת פרמזן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים לזניה במים מלוחים רותחים בסיר גדול עד אל דנטה.
בינתיים, מחממים חצי כף שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר, מערבבים ומבשלים עד שהבצל מתרכך.
מוסיפים פטריות ושום וממשיכים לבשל עד שהפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, 2 או 3 דקות.
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים עגבניות קצוצות (כוללות נוזלי), עגבניות מיובשות, וקורנית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה. מתבלים במלח ופלפל.
כדי להפוך את הרוטב הלבן, חום שנותר שמן במחבת כבדה על אש נמוכה.
מוסיפים קמח, מקציפים כל הזמן עד שהקמח מתחיל להפוך לחום בהיר.
הסר מחבת מחום וקצף בקרם. מתבלים באגוז מוסקט וקמצוץ מלח.
כדי להרכיב, להפיץ 1/2 כוס של רוטב פטריות בתחתית צלחת תבשיל, להוסיף שכבה אחת של אטריות, ואז עוד 1/2 כוס רוטב פטריות. מסדרים שכבה אחת של עלי תרד טריים על הרוטב ומטפטפים אותם עם 1/3 כוס של הרוטב הלבן.
מפזרים 2 כפות של גבינת פרמזן מגוררת על התרד העליון עם שכבה נוספת של האטריות. חזור על 5 פעמים.
בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) אופים במשך 40 דקות.
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.