קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

לזניית תרד טרי ועגבניות מיובשות

לזניית תרד טרי ועגבניות מיובשות
. אם יש לכם לזניה אטריות, גבינת פרמזן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים לזניה במים מלוחים רותחים בסיר גדול עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים חצי כף שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר, מערבבים ומבשלים עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
5
מוסיפים פטריות ושום וממשיכים לבשל עד שהפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים עגבניות קצוצות (כוללות נוזלי), עגבניות מיובשות, וקורנית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
כדי להפוך את הרוטב הלבן, חום שנותר שמן במחבת כבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מוסיפים קמח, מקציפים כל הזמן עד שהקמח מתחיל להפוך לחום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
הסר מחבת מחום וקצף בקרם. מתבלים באגוז מוסקט וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
הסר מהחום והנח בצד.
11
כדי להרכיב, להפיץ 1/2 כוס של רוטב פטריות בתחתית צלחת תבשיל, להוסיף שכבה אחת של אטריות, ואז עוד 1/2 כוס רוטב פטריות. מסדרים שכבה אחת של עלי תרד טריים על הרוטב ומטפטפים אותם עם 1/3 כוס של הרוטב הלבן.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
12
מפזרים 2 כפות של גבינת פרמזן מגוררת על התרד העליון עם שכבה נוספת של האטריות. חזור על 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
13
בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.
15
מגישים חמים.