. אם יש לכם לזניה אטריות, גבינת פרמזן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
1
מבשלים לזניה במים מלוחים רותחים בסיר גדול עד אל דנטה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ופלים מיניאטוריים של וניל
מלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום והנח בצד.
11
כדי להרכיב, להפיץ 1/2 כוס של רוטב פטריות בתחתית צלחת תבשיל, להוסיף שכבה אחת של אטריות, ואז עוד 1/2 כוס רוטב פטריות. מסדרים שכבה אחת של עלי תרד טריים על הרוטב ומטפטפים אותם עם 1/3 כוס של הרוטב הלבן.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)
12
מפזרים 2 כפות של גבינת פרמזן מגוררת על התרד העליון עם שכבה נוספת של האטריות. חזור על 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
13
בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) אופים במשך 40 דקות.