קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות36
מגזין

לזניית תרד טרי ועגבניות מיובשות

לזניית תרד טרי ועגבניות מיובשות
. אם יש לכם לזניה אטריות, גבינת פרמזן, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטה ארטישוק ושמש עגבניות מיובשות, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים לזניה במים מלוחים רותחים בסיר גדול עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
ניקוז.
3
בינתיים, מחממים חצי כף שמן זית בתנור הולנדי מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והגזר, מערבבים ומבשלים עד שהבצל מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
5
מוסיפים פטריות ושום וממשיכים לבשל עד שהפטריות ישחררו את הנוזל שלהם, 2 או 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים יין ומבשלים עד שרוב הנוזל התאדה. מערבבים עגבניות קצוצות (כוללות נוזלי), עגבניות מיובשות, וקורנית. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים עד עבה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
7
כדי להפוך את הרוטב הלבן, חום שנותר שמן במחבת כבדה על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים קמח, מקציפים כל הזמן עד שהקמח מתחיל להפוך לחום בהיר.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
הסר מחבת מחום וקצף בקרם. מתבלים באגוז מוסקט וקמצוץ מלח.
מרכיבים שתצטרך
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום והנח בצד.
11
כדי להרכיב, להפיץ 1/2 כוס של רוטב פטריות בתחתית צלחת תבשיל, להוסיף שכבה אחת של אטריות, ואז עוד 1/2 כוס רוטב פטריות. מסדרים שכבה אחת של עלי תרד טריים על הרוטב ומטפטפים אותם עם 1/3 כוס של הרוטב הלבן.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
12
מפזרים 2 כפות של גבינת פרמזן מגוררת על התרד העליון עם שכבה נוספת של האטריות. חזור על 5 פעמים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררתגבינת פרמזן מגוררת
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
13
בתנור שחומם מראש 375 מעלות F (190 מעלות C) אופים במשך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
בואו לעמוד במשך 10 עד 15 דקות.
15
מגישים חמים.