לזרוק פסטה אספרגוס באביב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל באביב אספרגוס פסטה לזרוק. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 59 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. לך לחנות ותביא גבינת מוצרלה, בייקון אוסקר מאייר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו אספרגוס ופרמזן פסטה לזרוק, בשר בקר & אספרגוס פסטה לזרוק, ו עוף ואספרגוס פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה לפי הוראות החבילה, השמטת מלח; להתחמם.
רוטב חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בייקון ובצל; מבשלים 8 עד 10 דקות. או עד בייקון הוא פריך ובצל רך.
מוסיפים אספרגוס, עגבניות ופלפל אדום; מבשלים 5 דקות. או עד אספרגוס הוא פריך במכרז.
מסננים פסטה. מיד לזרוק עם תערובת ירקות ומוצרלה.