קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אגוז קישואים

לחם אגוז קישואים
לחם אגוז קישואים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 302 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 141 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קישואים, סודה לשתיה, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו לחם קישואים שוקולד-אגוז, קישואים אגוז שוקולד צ'יפס לחם, ו לחם קישואים אהוב על שף תנומה (או מאפינס קישואים) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואבקת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קינמוןקינמון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
2
בקערה גדולה, מכים את הביצים. מקציפים בהדרגה סוכר, ואז שמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם קישואים לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הצימוקים, אגוזי המלך והווניל.
מרכיבים שתצטרך
קישואיםקישואים
צימוקיםצימוקים
ונילוניל
אגוזי מלךאגוזי מלך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
4
יוצקים את הבלילה לשני 9 איקס 5 מחבתות כיכר משומנות ומקומחות קלות אינץ.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכרמחבת כיכר
5
אופים על המדף הנמוך ביותר של התנור בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 55 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו להתקרר במשך 10 דקות במחבת, ואז להתברר על מדפים להתקרר לחלוטין. כדי להקפיא, לעטוף כיכרות בניילון נצמד, ולאחר מכן לעטוף בנייר מקפיא כבד. ימשיך ללא הגבלת זמן.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
מחבתמחבת