לחם אגוז קישואים
לחם אגוז קישואים עשוי להיות רק הלחם שאתה מחפש. מתכון זה מכין 16 מנות עם 302 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 141 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קישואים, סודה לשתיה, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב וצמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 46%. נסו לחם קישואים שוקולד-אגוז, קישואים אגוז שוקולד צ'יפס לחם, ו לחם קישואים אהוב על שף תנומה (או מאפינס קישואים) (מתכונים דומים).
הוראות
מקציפים יחד קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון ואבקת אפייה.
בקערה גדולה, מכים את הביצים. מקציפים בהדרגה סוכר, ואז שמן.
מוסיפים תערובת קמח לסירוגין עם קישואים לתערובת הביצים. מערבבים פנימה את הצימוקים, אגוזי המלך והווניל.
יוצקים את הבלילה לשני 9 איקס 5 מחבתות כיכר משומנות ומקומחות קלות אינץ.
אופים על המדף הנמוך ביותר של התנור בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 55 דקות.
בואו להתקרר במשך 10 דקות במחבת, ואז להתברר על מדפים להתקרר לחלוטין. כדי להקפיא, לעטוף כיכרות בניילון נצמד, ולאחר מכן לעטוף בנייר מקפיא כבד. ימשיך ללא הגבלת זמן.