אם יש לכם אבקת אפייה, חלב חמאה, קיצור ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון של 16%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: מכונת לחם פסטו-לחם צנוברים, לחם מכונה חמאה לחם, ו לחם חמאה.
הוראות
1
בקערה מקציפים את הביצה. מקציפים בהדרגה סוכר חום וקיצור.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קיצור
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
שלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה ומלח; מוסיפים לתערובת הביצים לסירוגין עם חלב חמאה. מקציפים רק עד לחות. מערבבים פנימה אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
חלב-חמאה
קמח לכל מטרה
אגוזים
מלח
ביצה
3
יוצקים לתוך 9-ב משומן. 5 אינץ'. מחבת כיכר.
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
4
אופים בחום של 350 מעלות למשך 45-55 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות; מוציאים מהתבנית לרשת.