לחם אגוזים
לחם אגוזים דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-16 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 132 קלוריות. אם יש לכם מים, מלח, אגוזי לוז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו לחם חמוציות-אגוזי לוז, לחם חיטה אגוזי לוז, ו לחם מערבולת אגוזי לוז (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים אגוזי לוז בשכבה זוגית על תבנית אפייה. מבשלים ב 350 במשך 10 דקות או עד חום בהיר.
הסר מהחום; להעביר לקערה קטנה.
יוצקים מים רותחים על אגוזי לוז; לכסות ולתת לעמוד 20 דקות. מסננים תערובת אגוזי לוז דרך מסננת לתוך קערה, הזמנת נוזל ואגוזים.
אגוזים מורחים בשכבה זוגית על עובי כפול של מגבות נייר; לטפוח קלות עם מגבות נייר נוספות לייבוש. תניח בצד.
מקום שמור נוזל בסיר קטן; חום עד חם (100 עד 104).
העברת נוזלים שמורים לקערה גדולה.
מוסיפים סוכר ושמרים, ערבוב היטב עם מקצף; לתת לעמוד במשך 5 דקות.
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מוסיפים 2 3/4 כוסות קמח ומלח; מערבבים עד הבצק הרך. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של קמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים (הבצק ירגיש דביק). כיסוי בצק; תן לנוח 10 דקות. לחשוף; ללוש אגוזי לוז שמורים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך בצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות. צורה בצק לתוך אליפסה 9 אינץ'; מקום על תבנית אפייה זרועים קמח תירס. משטח ריסוס קל של בצק עם תרסיס בישול; כיסוי.
תן לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 30 דקות או עד הוכפל בגודל.
אופים ב 375 במשך 30 דקות או עד השחמה על התחתונה נשמע חלול כאשר טפח. מגניב על מתלה תיל.