קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות64
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אגוזים דובדבנים

לחם אגוזים דובדבנים
לחם אגוזי דובדבן הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 64 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן ובסך הכל 156 קלוריות. תמורת 23 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם יש לכם דובדבני מרסקינו, חמאה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 10%. מתכונים דומים: לחם אגוזים דובדבנים {פאט'ס}, לחם דובדבנים רך ומתוק עם זיגוג דובדבנים-שקדים ומגלשות בוץ דובדבנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף נוקשה. מקפלים לבלילה. מקפלים פנימה דובדבנים ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
אפיית תלתלי שוקולדאפיית תלתלי שוקולד
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מעבירים לארבעה משומנים ומקומחים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
אופים ב-350 מעלות במשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי והכיכרות מזהיבות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה